fbpx

Platformă de știri și opinii

Fanii Chindiei, optimiști înainte de baraj: „E șansa noastră”

in Sport by
Banner

Chindia poate profita de modificarea sistemului competițional din Liga I și, cu o victorie barajul cu CS Mioveni (9/12 august) își poate asigura prezența în viitorul campionat, chit că a încheiat stagiunea 2019-2020 pe ultimul loc. În mediul online și nu numai, fanii cer mobilizare maximă din partea jucătorilor și așteaptă două rezultate pozitive în meciurile care pot țin Târgoviștea pe harta selectă a fotbalului românesc. Chiar dacă nu vor avea acces în tribune, suporterii vor ține pumnii favoriților cu gândul la un succes care să șteargă practic cu buretele evoluțiile slabe din prima parte a play-out-ului.

Chindia și-a revenit pe finalul campionatului, când a obținut două victorii clare, 3-1 cu Clinceni și 2-0 cu FC Voluntari. Multe meciuri au fost stricate de arbitri, enumerând aici deplasările de la Clinceni sau Iași, dar mai ales jocul de la Ploiești cu Hermannstadt. „Venim din fosta Capitală a Țării Românești. Luptați pentru Târgoviște. Nu avem cum să pierdem, niciodată în istoria recentă a meciurilor de baraj echipa din Liga a II-a nu a câștigat. E șansa noastră, trebuie să rămânem în Liga I”, au scris fanii roș-albaștrilor înaintea primei manșe a barajului cu Mioveni.

Jocul e programat duminică seară, ora 20.30, pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești, gazda Chindiei în timpul reabilitării stadionului Eugen Popescu.

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top