fbpx

Platformă de știri și opinii

Moldovan: M-aș bucura din tot sufletul să rămână Chindia în Liga I

in Sport by
Banner

Fostul antrenor al Chindiei a prefațat barajul pentru menținerea/promovarea în Liga I dintre Chindia și CS Mioveni, programat duminică, 9 august (20.30) și miercuri, 12 august (18.30). Fostul internațional ține pumnii echipei cu care a promovat în vara anului trecut și salută decizia FRF de a organiza barajul tot în dublă manșă, deși se vehiculase varianta disputării unui singur meci.

“Faptul că se va juca barajul în dublă manșă e mult mai ok, pentru că se gestionează mai ușor situația decât dintr-un singur meci. Barajul e baraj oricum și nu știi niciodată ce se poate întâmpla, dar e mai greu pentru echipele din Liga 2 în astfel de momente, de aceea o văd și eu favorită tot pe Chindia și m-aș bucura din tot sufletul să rămână în Liga 1”, a vorbit Moldovan pentru ProSport.

Din 2016 și până în prezent, niciun baraj nu a fost câștigat de echipa venită din eșalonul secund. Cel mai aproape de promovare a fost Chindia, în 2018, confruntare pierdută la penalty-uri cu FC Voluntari (0-1, 1-0, 0-3*) pe Eugen Popescu.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top