fbpx

Platformă de știri și opinii

Continuă lupta politică dintre candidații PNL și PSD pentru Primăria Târgoviște

in Actualitate/Politică by
Banner

Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște și candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, a susținut o conferință de presă, vineri, 7 august 2020, în aer liber, pe centura orașului, în apropierea Complexului Turistic de Natație.

Liderul liberalilor târgovișteni susţine că centura Târgoviștei este unul dintre proiectele ratate ale actualei administrații și că a ales acest loc pentru desfășurarea conferinței de presă “pentru a discuta exact în zona în care de 8 ani de zile se desfășoară aceste lucrări continue de dezvoltare a infrastructurii orașului”.

Cotinescu a precizat că proiectul pentru lucrările de modernizare a centurii orașului ar fi trebuit să fie susținut cu bani europeni, iar din cauza faptului că această finanțare europeană nu s-a finalizat, banii trebuie să fie returnați, iar târgoviștenii ar urma să simtă acest lucru în următorii 7-10 ani, în taxele și impozitele pe care le vor plăti.

“Tot ceea ce s-a făcut până acum este un demers al primarului în perioada pur electorală de a da senzația că el este capabil să rezolve ceea ce n-au rezolvat alții de zece ani de zile.

Dar trebuie spus că acei alții care n-au rezolvat de zece ani de zile, se află alături de el, în primărie, și împreună sunt cei care au ajutat la acest dezastru.”, a declarat candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Totodată, Aurelian Cotinescu a ținut să specifice și faptul că nu a primit aprobările din partea Primăriei Târgoviște pentru amplasarea corturilor  de campanie:
“Am depus încă de pe data de 24 iulie o cerere către Primărie în care solicitam 6 amplasamente, la nivelul municipiului Târgoviște, în care să ne punem corturile de campanie.

A trecut o săptămână de campanie și Primăria nu  ne-a dat niciun fel de hârtie. Am plătit rezervarea corturilor, pe 24. Nu s-a întâmplat nimic ulterior. Am așteptat până sâmbăta trecută, când, văzând că Primăria nu vrea să ne acorde acea hârtie, am început să ne amplasăm corturile.

Au trimis imediat Poliția Locală să ne amendeze. În fapt, m-au amendat pe mine, pe persoană fizică, ceea ce este un abuz total, pentru amplasarea acelor corturi.

Nu le puneam eu, Cotinescu Aurelian, acele corturi erau puse de Partidul Național Liberal – Organizația Târgoviște. 

Dar domnul primar a considerat că trebuie să îmi acorde mie acea amendă. Nicio problemă, respect legea, voi merge să o plătesc, dar bineînțeles că am dreptul să fac o contestație în acest sens.”

Tot în cadrul acestei conferințe de presă, Aurelian Cotinescu a susținut că organizația PSD Târgoviște și-a amplasat corturile de campanie în locuri nepermise, adică pe spațiul verde din oraș: “Este ilegal să faci acest lucru, dar ei își permit!”

Primarul municipiului Târgoviște a reacționat rapid la cele spuse de contracandidatul său.

Daniel Cristian Stan, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a declarat: “Știu că pe unii îi disperă faptul că vom finaliza proiectul de centură, li se usucă și bruma de capital electoral. Dar rămâne cum am stabilit.” (vezi întreaga postare aici)

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top