fbpx

Platformă de știri și opinii

Consiliul Județean Dâmbovița, contract de asociere cu comuna Moroeni

in Actualitate/Administrație by
Banner

Un nou contract de asociere a fost semnat de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Alexandru Oprea,  astăzi, 7 august 2020, la sediul instituției.

Este vorba despre asocierea cu comuna Moroeni, reprezentată de primarul Laurențiu Moraru.

Contractul are ca scop îndeplinirea obiectivului „Modernizare drumuri de interes local în comuna Moroeni, județul Dâmbovița, strada Spitet, strada Ivănești, strada Bădău”, în lungime totală de 555 m.

Valoarea estimată a lucrărilor de construcții-montaj aferente obiectivului este de 501.177 lei, din care CJD va participa cu o cotă de cofinanțare de 50%.

Având în vedere că, la această dată, fondurile necesare realizării investiției sunt cuprinse integral în bugetele celor două instituții, după obținerea autorizației de construire și finalizarea procedurilor de achiziție publică, va putea fi emis ordinul de începere a lucrărilor.

De la începutul anului, au fost semnate 17 contracte de asociere cu unități administrativ-teritoriale pentru modernizarea a aproximativ 30 km de drum, amenajarea unui sens giratoriu, amenajarea de șanțuri și trotuare, valoarea totală a acestora fiind de 30.520.3160 lei, din care cota de cofinanțare a Consiliului Județean Dâmbovița a fost de 14.783.722 lei.

Sursa: Consiliul Județean Dâmbovița

Banner
Go to Top