fbpx

Platformă de știri și opinii

Ionel Petre (președinte ALDE Dâmbovița) intră în cursa pentru președinția CJ DB

in Actualitate/Politică by
Banner

Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, a anunțat că intră în cursa pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Ionel Petre a făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă susținută în aer liber, în vecinatatea sediului organizației dâmbovițene a ALDE (din vecinătatea primăriei Târgoviște).

Adrian Chiriță, candidat ALDE Dâmbovița la funcția de consilier județean

Ion Dumitru-candidat ALDE Dâmbovița

Liderul ALDE Dâmbovița a anunțat inițial doar candidatii cu care formațiunea speră să obțina cât mai multe locuri de consilier județean, în urma alegerilor locale din 27 septembrie. Între aceștia se remarcă fostul deputat PSD Ion Dumitru (fost șef al Romsilva Dâmbovița), dar și fostul primar PDL de la Hulubești, Adrian Chiriță.

Foto-Ionel Petre (președinte ALDE DB)

“Nu o să avem o campanie ce să aibă la bază murdărirea adversarului. Vom scoate în evidență ceea ce vrem noi să facem. (…) Îi lăsăm pe ei să se bată, să se murdărească, să se acuze.” Îmi asum candidatura pentru președinția Consiliului Județean. Dâmbovița merită o astfel de variantă” a spus Ionel Petre. Aceasta este,în sinteză, ce a spus preșdintele ALDE Dâmbovița, despre planul de campanie electorală avut în vedere, pentru această campanie electorală, de cei de la ALDE Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top