fbpx

Platformă de știri și opinii

Virgil Guran (PNL) îl dă în judecată pe Radu Popa (PSD)?

in Actualitate/Politică by
Banner

După ce Radu Popa, vicepreședintele PSD Dâmboviţa, a afirmat că Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, și Aurelian Popa, prefectul județului Dâmbovița, pun presiune pe primarii PSD pentru a-i determina să treacă la PNL, Guran revine cu o declarație de presă.

Liderul liberalilor dâmbovițeni îi cere lui Radu Popa fie să aducă dovezi pentru a demonstra cele spuse, fie să își ceară scuze în mod public.

În caz contrar, Virgil Guran a declarat că va acționa în instanță pentru sancționarea comportamentului lui Radu Popa.

Declarație de presă 

Delirul verbal și scenarita bolnavă a P.S.D. Dâmbovița, prin vocea „autorizată” și „importată” a vicepreședintelui organizației, domnul Radu Popa, nu pot fi lăsate nesancționate atât la nivelul comunicării publice, cât și la cel al răspunderii penale.

Epuizați înainte de începerea campaniei electorale, tema primordială a P.S.D. este modul în care anumiți primari înțeleg să își organizeze viitorul!

Nu mai revin asupra acestor aspecte, întrucât apreciez că am fost destul de lămuritor în luările de poziție anterioare!
Lămuritor pentru cine are capacitatea intelectuală de a înțelege!

Spuneam că nu putem să lăsăm nesancționate asemenea derapaje ale discursului public atunci când, în lipsa unor argumente și probe, în abordarea aceluiași subiect, P.S.D. involuează și trece la etapa „teoriei conspirației”, acuzând P.N.L. de practici ilegale, imorale, lansând în spațiul public ideea unor grupări transpartinice (atunci cum mai sunt ale P.N.L.?), care fac și desfac!

Domnilor, secătuiți de puteri și în lipsa unor teme adevărate de dezbatere politică, poveștile stâlcite ce le prezentați în conferințele de presă sunt îmbrăcate în haina ridicolului!

Dacă tribuna P.S.D. a devenit un talk-show de genul „Dan Diaconescu în direct” unde totul este senzațional, putem accepta devierea de la realitate de dragul ratingului!

Altfel, NU!
Îl somez public pe domnul Radu Popa să nu se mai abțină până pe data de 19.08.2020 și, bărbătește, dacă are dovezi să le prezinte, iar dacă nu, să-și ceară scuze în mod public!

Nu am participat la nicio întâlnire la berăria în cauză, la nicio întâlnire clandestină în care, vezi Doamne, aș fi stabilit un anumit comportament al Prefectului județului Dâmbovița. În situația în care poate nu cunoașteți, atribuțiile prefectului sunt stabilite prin lege și nimănui nu-i este permis să intervină în exercitarea acestora!

Toată povestea asta cu prefectul „dirijat” de către „patru indivizi” este eșecul lipsei de substanță a mesajului P.S.D. și încercarea lor ratată de a se folosi de notorietatea funcției publice!
O înșiruire aberantă de minciuni sfruntate!

Dacă domnul Radu Popa are dovezi în sensul acesta, îl sfătuiesc să le facă publice, iar dacă nu le are, și onestitatea nu l-a părăsit definitiv, are prilejul să revină si să-și ceară scuze!
În caz contrar, voi fi nevoit să cer instanțelor sancționarea acestui comportament defăimător!

Virgil Guran
Președinte P.N.L. Dâmbovița

Sursa: PNL Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top