fbpx

Platformă de știri și opinii

Toculești (Vulcana Pandele): Accident spectaculos. A “retezat” un stâlp de electricitate. Șoferul a avut noroc

in Actualitate by
Banner

Un accident spectaculos a avut loc în noaptea de 1-2 august 2020, pe raza comunei dâmbovițene Vulcana Pandele, mai precis pe o stradă din satul Toculești. Un tânăr șofer, de 27 de ani, a intrat într-un stâlp de electricitate, cu mașina, iar mai apoi a ricoșat în alt stâlp. Șoferul a avut mare noroc, scăpând fară răni grave.

Conform celor declarate de polițistii de la IPJ DâmbovițaUn tânăr de 27 de ani a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un stâlp de susținere a cablurilor de electricitate. Accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, iar în cauză, pe numele șoferului, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de art 336, din Codul Penal.

Sursa foto articol-postare facebook/Bogdan Simion

Se pare că tânărul șofer ar fi circulat cu viteză (în jurul orei 2.47, când a fost efectuat un apel la 112 de către localnicii din comună). Acesta a intrat pur si simplu într-un stâlp de susținere a cablurilor de electricitate, pe care l-a pus la pământ. Din ricoșeu, mașina a ajuns pe partea opusa a drumului, într-o poartă de metal a unei locuințe, unde motorul mașinii a căzut. Din noul ricoșeu mașina a ajuns într-un alt stâlp de electricitate, ce a fost avariat. Aproape miraculos tânarul șofer nu s-a ales cu răni grave.

La testul cu aparatul alcooltest, efectuat de polițistii din Pucioasa, ce au intervenit la locul accidentului, a reieșit o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru soferul de 27 de ani, după cum precizează reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top