fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan (președinte PSD DB): “Pro România și PNL fac blat în Dâmbovița, la alegeri!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a afirmat că războiul cu PRO România Dâmbovița, anunțat de senatorul A.Țuțuianu, este un război văzut doar de cei de la Pro România. În realitate, a spus Corneliu Ștefan, într-o conferință de presă (31 iulie 2020), Pro România și PNL fac un blat la alegerile locale din județ, iar scopul este de a lovi în PSD Dâmbovița.

Foto-Corneliu Ștefan (31 iulie 2020)

” Fac un apel public la decență, la cooperare pentru comunitațile locale. Noi, cei de la PSD, ne-am dorit o alianță (cu PRO România) în Dâmbovița, dar nu din cauza noastră aceasta nu s-a realizat. Este tragic ceea ce văd că se întâmplă acum, cum liderii de la Pro România merg prin localitățile din Dâmbovița și sloganul lor este <hai să rupem de la PSD, ca să câștige PNL> (…) Noi nu muncim ca să câștige adversarul nostru tradițional, PNL. Noi ne batem cu locul 2, nu ne batem cu locul 4. (…)Dâmbovițenii s-au săturat de scandal între PSD și Pro România și poate vă dă de gândit ce v-am spus acum.(…) Nu putem să acceptăm să fim atacați din două în două zile. (…) Eu fac un apel catre colegii mei. Pentru cei care ne poartă de grijă le transmit ca fiecarare să își vadă de echipa lui”.

“N-am vrut să spun asta public, dar pâna la urmă am să o fac: În Dâmbovița PRO România și PNL fac blat împotriva PSD, la alegerile locale, așa cum fac și la nivel național. Pro România are blat cu PNL, și-mi asum ceea ce spun.” a mai adăugat Corneliu Ștefan.

Banner

1 Comment

  1. Decență ? 🤣 Păi ce am facut pisoi ? Comandam articole mizerabile de presă si apoi facem apel la decența ? Stie toata lumea … Dacă tu te-ai saturat de scandal nu inseamna ca si dambovitenii s-au săturat. Vrei sa stii adevărul ? Ne doare fix in cot de scandaluri. Sunt putini cei care urmăresc ce se intampla in politica. Sa faca blat cu PNL … nu ne pasa câtuși de puțin. Nu te mai smiorcai ca un motan batut de soarta si mai bine ne spui in conferințele de presă ce te recomanda si ce planuri ai pentru judet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

O mare dezamăgire…

Le mulțumesc preoților și credincioșilor din Arhiepiscopia Târgoviștei care au respectat toate
Go to Top