fbpx

Platformă de știri și opinii

Aurelian Cotinescu se inspiră din bune practici

in Actualitate/Politică by
Banner

Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, în același timp și candidat la Primăria Târgoviște, vrea sa îi aducă pe primarul Oradei, Ilie Bolojan și echipa acestuia de consilieri pe probleme ce țin de absorția de fonduri europene, la Primăria Târgoviște. Afirmația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă (31 iulie 2020) organizată de liberalii târgovișteni.

Cotinescu spune că primarul municipiului Oradea a și promis că va veni la Târgoviște, pentru a ajuta la implementarea unor proiecte ce se vor derula cu fonduri europene.

Aurelian Cotinescu (31 iulie 2020)

Oradea reprezintă vârful dezvoltării din România, în ceea ce privește absorția fondurilor europene. În jurul primarului (n.m. Ilie Bolojan) este adunată o întreagă echipă, ce nu are nicio legatură cu segmentul politic sau banii din primării, așa cum suntem obișnuiți noi în sud. Primăria a obținut finanțări din fonduri europene de 300 de milioane de euro, reușind performața de a atrage la fiecare euro investit de administrația locală alți 3 euro din fonduri europene. În ultimii ani s-au construit 4 parcuri industriale, la nivelul orașului, însumând aprximativ 200 de ha, cu zeci de mii de oameni, bine plătiți. (…) Digitalizarea este pe primul plan în Primăria Oradea. (…) Acolo totul este dedicat cetățenilor orădeni. (…) 100 de șanteriere sunt în acest moment la Oradea.(…) Secretul succesului? Banii orădenilor sunt investiți în cofinanțarea proiectelor mari cu fonduri europene. (…) Ne dorim ca să facem din Târgoviște o nouă Oradea.(…) Primarul Ilie Bolojan împreună cu întreaga echipă de implementare a proiectelor și-a manifestat disponibilitatea de a veni la Târgoviște, să ne ajute să găsim cele mai bune opțiuni pentru a dezvolta acest oraș.” A declarat Aurelian Cotinescu.

În altă ordine de idei, Cotinescu a promis că  prioritar, pentru el, în cazul în care ar avea puterea de decizie, în ceea ce privește proiectele derulate de administrația din Târgoviște, ar fi crearea unei parcări supraterane în centrul orașului, în locul în care momentan se află actuala parcare a Consiliului Județean Dâmbovița, cum este mai bine cunoscut locul.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

O mare dezamăgire…

Le mulțumesc preoților și credincioșilor din Arhiepiscopia Târgoviștei care au respectat toate
Go to Top