fbpx

Platformă de știri și opinii

Pro România DB: Adrian Țuțuianu anunță “apocalipsa”…pentru PSD

in Actualitate/Politică by
Banner

Pro România Dâmbovița a organizat o nouă conferință de presă în care liderul formațiunii, Adrian Țuțuianu, a ieșit la un nou “atac la baionetă” împortiva PSD. Țuțuianu a anunțat că social democrații au pierdut deja bătăliile politice ale toamnei, dar că nu vor să recunoască acest lucru.

“Unii fumează țigări tari. Au impresia că dacă în acvariul lor se laudă unii pe alții și rezultatul în teren va fi același.” a spus Țuțuianu. Ulterior, acesta a detaliat situația din Dâmbovița, în ceea ce privește alegerile locale, din perspectiva sa.

FotoAdrian Țuțuianu, 30 iulie 2020

“Poți să fii primul, cu 32%, și să nu poți să faci o majoritate cu nimeni. Asta e problema de fond a PSD-ului, nu doar în Dâmbovița, în general.(…) Cu cine o să faci alianță? Chiar dacă vor câștiga, nu vor putea face majoritați. Dacă fac bătătaturi și la mâini, și merg în mâini prin județ, voi ajunge la fiecare om să discut, pentru că sunt determinat să câștig și voi câștiga (n.m. președinția CJ Dâmbovița, din partea PRO România).”

La Odobești și la Costești Vale social democrații au pierdut deja doi primari în funcție, în favoarea celor de la PNL, a spus Țuțuianu, care a anunțat că și primarul de Răscăieți( PSD) va trece la PNL, foarte curând, anticipând o disoluție a PSD.

Chiar și la București, spune Țuțuianu, șansele PSD au scăzut considerabil, tot pentru că nu s-a realizat o alianță cu Pro România:

“Să vă spun ceva, din interior. La o întâlnire la care eram eu, cu Ponta, cu Mocioalcă, era doamna Firea, cu domnul Ciolacu și domnul Stănescu. De asemenea era și Vasile Dâncu. Sociologul ne-a spus că o alianță ne-ar aduce 5-6% mai mult decât dacă am candida separat.(…) Domnul Ponta i-a spus lui Marcel Ciolacu <Astăzi, anunț că o susțin pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei, dacă cădem de acord ca 2 sectoare din București să fie cu candidați de la Pro România. Unul era Robert Negoiță, la sectorul 3, atunci când Robert Negoiță era suspendat din partid, al doilea era la sectorul doi. (…) N-am să înțeleg de ce, și vă rog să observați discursurile liderilor centrali ai PSD, nimeni din PSD nu și-a propus să câștige alegerile.>”

“După alianța de ieri (n.m. 29 iulie 2020, acord între PNL,USR și PMP), PSD nu mai are nicio șansă la București, nu numai la Primăria Generală ci și la sectoare. Bătălia e pierdută.” A mai spus Țuțuianu.

O alianță electorală între PRO România DB și PSD DB a devenit imposibil,ă după ce senatorul Adrian Țuțuianu a solicitat ca el, din partea PRO România, să fie candidatul comun pentru șefia CJ Dâmbovița, lucru pe care social democrații dâmbovițeni l-au refuzat, spunând că este normal ca partidul mai mare să își desemneze candidat pentru cea mai importantă funcție politică din Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top