• WhatsApp-Image-2020-07-28-at-08.49.08.jpeg
  • WhatsApp-Image-2020-07-28-at-08.49.08-3.jpeg
  • WhatsApp-Image-2020-07-28-at-08.49.08-2.jpeg
  • WhatsApp-Image-2020-07-28-at-08.49.08-1.jpeg
  • WhatsApp-Image-2020-07-28-at-08.48.56.jpeg
  • WhatsApp-Image-2020-07-28-at-08.48.48.jpeg

E oficial: Tiberiu Lixandru vrea să schimbe Aninoasa în bine!

in Actualitate/Politică by
Banner

Așa cum anticipam cu câteva lui în urmă, tânărul Tiberiu Lixandru a anunțat oficial că va intra în lupta pentru postul de primar al comunei Aninoasa!

Șef Administrație Adjunct Inspecție Fiscală la Administrația Județeana A Finanțelor Publice Dâmbovița, Tiberiu Lixandru s-a suspendat din funcția publică pe care o ocupă, pentru a se putea dedica cu totul comunei pe care o iubește, potrivit propriilor declarații.

La alegerile din septembrie va fi candidat din partea Partidului Național Liberal și vine cu un program ambițios, menit a pune în valoare Aninoasa, din toate punctele de vedere.

Sloganul de campanie al candidatului Tiberiu Lixandru va fi Aninoasa poate mai mult și face trimitere la rezultatele modeste pe care precedentele administrații le-a înregistrat în dezvoltarea comunei.

Localitate cu oameni gospodari, Aninoasa a fost binecuvântată și din punct de vedere economic, firmele – unele foarte mari – care își desfășoară activitatea pe teritoriul comunei contribuind la consolidarea unui buget local îndestulător. Ce lipsește la Aninoasa este un primar care să ia taurul de coarne si să ducă localitatea acolo unde merită, la un nivel de dezvoltare superior.

Economist de formație, Tiberiu Lixandru are 43 de ani, este căsătorit și are un copil.

Având o solidă pregătire profesională (a absolvit două facultăți și un masterat!), Tiberiu Lixandru se declară pregătit să pună întreaga sa experiență profesională și toată energia care îl caracterizează pentru binele comunității.

Într-o scrisoare deschisă, Tiberiu Lixandru face apel la locuitorii comunei să susțină strădania oamenilor ”harnici și pricepuți” care vor să construiască un viitor mai bun pentru ei și pentru copiii lor.

”Aninoasa poate mai mult,  iar eu îmi doresc să fac mai mult pentru casa noastră, Aninoasa! Aninoasa are nevoie acum, mai mult ca oricând, de oameni harnici și pricepuți, care să croiască un viitor pe măsura aspirațiilor noastre de mai bine pentru noi și pentru copiii noștri!”, le transmite Tiberiu Lixandru celor din Aninoasa.

Publicăm, în continuare, textul integral al scrisorii adresată de Tiberiu Lixandru locuitorilor comunei Aninoasa.

_________

”Dragi concetățeni,

Sunt fiu al comunei Aninoasa!

Aici mi-am petrecut copilăria, aici am mers la școală și tot aici am întemeiat ceea ce am mai de preț: o familie frumoasă, împlinită, așa cum toți ne dorim.

Am locuit pentru un timp la Târgoviște, dar m-am întors, pentru că eu aici sunt acasă. Aninoasa este casa mea si a familiei mele, iar dragostea pentru casa mea este cea care mă determină să candidez pentru funcția de Primar.

Aninoasa poate mai mult,  iar eu îmi doresc  să fac mai mult pentru casa noastră, Aninoasa! Aninoasa are nevoie acum, mai mult ca oricând, de oameni harnici și pricepuți, care să croiască un viitor pe măsura aspirațiilor noastre de mai bine pentru noi și pentru copiii noștri!

Vin în fața Dumneavoastră cu un proiect ambițios, dar în același timp realist, și vă cer sa fiți alături de mine. În perioada următoare vom dezbate în detaliu acest proiect. Doar împreună putem face din casa noastră, Aninoasa, o comună europeană!

Cu sinceritate, întotdeauna al Dumneavoastră,

Tiberiu Lixandru”

Banner

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.