fbpx

Platformă de știri și opinii

Reacția liberalilor după ce PSD l-a criticat dur pe primarul de la Odobești

in Actualitate/Politică by
Banner

După ce PSD l-a etichetat pe primarul comunei Odobești, Niculae Alecu, ca fiind un “trădător”, deoarece a trecut la tabăra adversă (amănunte aici), PNL Dâmbovița reacționează.

Liberalii susțin că Niculae Alecu “nu poate fi șantajat sau șantajabil” așa cum ar încerca să îl prezinte foștii colegi social-democrați.

“Fideli sloganului ce l-am considerat demult îngropat în filele cărții de istorie <<Cine nu este cu noi, este împotriva noastră!>>, P.S.D. Dâmbovița aruncă invective și neadevăruri în spațiul public față de opțiunea demnă și onorabilă pe care a avut-o actualul edil al comunei Odobești, dl. Alecu Nicolae.

Domnul Alecu Nicolae, cetățean cu capacitatea de discernământ integră, nu a fost și nu poate fi șantajat sau șantajabil așa cum în mod explicit încearcă să ni-l prezinte P.S.D. Dâmbovița.

Alegerea făcută de acesta, de a se alătura echipei P.N.L. este una care îi aparține în mod exclusiv domnului Alecu Nicolae și suntem convinși că în fundamentarea gestului au contat doar interesele comunității ce o reprezintă și nevoile acesteia de dezvoltare.

Faptul că ieri, era cel mai bun, iar astăzi, este dușman al poporului pesedist, arată prețuirea și modul în care P.S.D. Dâmbovița tratează oamenii.
Ești membru P.S.D., ești înger!

Ai altă opțiune politică, ești demon!
Pentru echitate de tratament, transmitem celor din PS.D. Dâmbovița, pe care încă îi mai considerăm colegi pe eșichierul politic, că o asemenea abordare, ca cea pe care a avut-o astăzi, în legătură cu primarul comunei Odobești, nu a existat în cazul nostru când situația a fost extact invers cu primarul comunei Ulmi!

În fond, cam asta este diferența dintre cele două partide, modul diferit de a aborda oamenii și valorile lor, P.N.L. recunoaște și respectă individul, P.S.D. cere oricui să intre în propriile șabloane!”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției Bazar Media de către PNL Dâmbovița.

Sursa: PNL Dâmbovița

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

O mare dezamăgire…

Le mulțumesc preoților și credincioșilor din Arhiepiscopia Târgoviștei care au respectat toate
Go to Top