Război în politica dâmbovițeană. Primarul de la Odobești, Niculae Alecu, a trecut de la PSD la PNL

in Actualitate/Politică by
Banner

Primarul comunei Odobești, Niculae Alecu, a schimbat tabăra politică. De la PSD acesta a trecut la PNL și va candida din partea liberalilor, la alegerile locale din septembrie 2020. Anunțul schimbării de opțiune politică a provocat un adevarat val de reacții, în special în mediul virtual.

Anunțul trecerii la PNL a fost făcut de liberali, pe pagina de facebook a organizației dâmbovițene.

 

Postare facebook/PNL Dâmbovița

“Primarul comunei Odobești, ALECU Niculae, s-a alăturat echipei PNL și va candida pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie 2020.
Îi urăm bun venit în echipa PNL Dâmbovița, domnului ALECU NICULAE, primarul comunei ODOBEȘTI!

Tot mai mulți oameni valoroși ni se alătură și suntem convinși că rezultatele noastre în alegeri vor reflecta creșterea considerabilă a încrederii dâmbovițenilor în PNL.

PNL Dâmbovița, are în vedere pentru binele comunei Odobești și al județului Dâmbovița, proiectele de dezvoltare locală și județeană prin atragerea resurselor financiare necesare realizării obiectivelor propuse.

ALECU Niculae, candidatul PNL pentru funcția de primar în comuna Odobești:

“ Dragi concetăţeni, aşa cum mă cunoaşteţi ca primar, știți că singurul lucru care mă ghidează în activitatea şi în opţiunile mele este dezvoltarea comunei, iar pentru acest lucru voi face tot ceea ce cred că este necesar, orice schimbare pe care o voi considera utilă pentru binele tuturor locuitorilor comunei Oobești. Am luat decizia să mă alătur echipei PNL, singura care, în acest moment, îmi poate oferi stabilitatea, forţa şi siguranţa că fiecare proiect pe care l-am început va fi terminat.
În încheiere, vă cer tuturor celor care aveţi încredere în mine să îmi fiţi alături în noul meu proiect politic, să daţi încrederea voastră noii mele echipe PNL şi să mergem mai departe cu forțe proaspete, pentru ceea ce ne dorim cu toţii: să facem din Odobești, casa pe care ne-o dorim cu toții. Dumnezeu să ne ajute!”

Au anunțat cei de la PNL Dâmbovița.

Ulterior cei de la PSD Dâmbovița, au reacționat prin intermediul unui comunicat de presă numindu-l trădător pe Niculae Alecu.

Sursa foto-PSD Dâmbovița

Sursa foto-facebook/Niculae Alecu (19 iunie 2020)

“Să pui interesele personale mai presus de oamenii care te-au ales acum 4 ani arată clar că ești un trădător. Când nu îți respecți cuvântul dat unor oameni care te-au susținut, ești mai mult decât neserios, chiar demonstrezi că ai un caracter duplicitar. Primarul comunei Odobești, Alecu Nicolae, este suma tuturor acestor caracteristici: trădător, neserios și duplicitar! Borcanul cu miere pe care liberalii i l-au promis nu are nicio legătură cu viitoare proiecte pentru comuna Odobești! Trecerea în barca PNL Dâmboviţa este strict legată de funcția deținută de un membru al familiei într-o anumită instituție a statului. Alecu Nicolae a cedat șantajului PNL Dâmboviţa, al prefectului județului și al guvernului Orban. Din păcate pentru cetățenii din Odobești, interesele lor nu primează. Alecu Nicolae a avut grijă să vândă interesele oamenilor pentru funcțiile rudelor. Cât despre primirea acestuia în PNL, Alecu Nicolae ar trebui să-și pună următoarea întrebare: ce părere au liberalii dâmbovițeni despre el, dacă nu și-au dat interesul să-i facă măcar o fotografie de campanie? Folosește aceeași fotografie făcută în sediul PSD.”
Se spune într-un comunicat de presă semnat de Biroul de presă PSD Dâmbovița.
Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.