fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD, lansări de candidați la Găești. “Vom câștiga în Dâmbovița”, spune Corneliu Ștefan (președinte PSD DB)

in Politică by
Banner

PSD Dâmbovița și-a lansat, în data de 27 iulie, candidații pentru postul de primar din sud-estul județului, la alegerile locale ce ar trebui să aibă loc în data de 27 septembrie. Acțiunea a avut loc la Găești, o localitatea condusă de un liberal.

“Vom câștiga alegerile din Dâmbovița”, a fost motto-ul, neoficial, sub care s-a desfăsurat acțiunea de la Găești, idee aminitită de multe ori de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la rândul său candidat din partea PSD, pentru postul de președinte al CJ Dâmbovița.

Candidaturile lansate la Găești vizează localitățile Cobia, Crângurile, Dragodana, Gâești, Hulubești, Ludești, Matăsaru, Mogoșani, Morteni, Petrești, Răscăieți, Șelaru, Uliești, Valea Mare si Vișina.

La eveniment, desfășurat în parcul din Găești, au participat liderii PSD Dâmbovița, președintele și vicepreședinții Consiliului Judeţean Dâmboviţa, deputați și cei mai importanți oameni ai zilei, candidații PSD din zona Găești, candidatul PSD la Primăria Municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, și deputatul Corneliu Ștefan, desemnat de PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmboviţa.
Oameni care au confirmat ca primari și oameni care vor să schimbe orașele și comunele unde vor candida, după cum se spune într-o informare a celor de la PSD Dâmbovița.

Preşedintele executiv al PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlăţean, a ţinut să arate, ieri, care este locul tuturor celor care au impresia că interesul pentru viaţa dâmboviţenilor se manifestă numai în preajma alegerilor, într-un discurs extrem de acid la adresa PNL Dâmbovița.

Vom câștiga alegerile locale din Dâmbovița pentru că avem cea mai bună echipă, atât pentru posturile de primari si consilieri județeni cât și pentru posturile de președinte al CJ Dâmbovița si de consilieri județeni, a spus, în discursul său, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top