fbpx

Platformă de știri și opinii

PNL DB (contra)atac la Titus Corlățean:” Vă rătăciți, neștiind Scripturile, domnule senator!”

in Actualitate/Politică by
Banner

După ce, în data de 27 iulie, senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean, atacase, într-un discurs, PNL Dâmbovița, liberalii nu au întârziat să îi raspundă preșdintelui executiv al social democraților dâmbovițeni.

PSD Dâmbovița-Găești,27 iulie 2020

La Găești, social democrații și-au lansat, în data de 27 iulie, candidații pentru alegerile locale din toamna acestui an, pentru zona de sud a județului Dâmbovița. Unul dintre cei ce au luat cuvântul a fost senatorul Titus Corlățean, care a acuzat PNL Dâmbovița că a decis transformarea spitalului de la Găești în spital suport COVID 19, prin reprezentanții din Guvern, fără să țină cont de oamenii din zona Găești (aproximativ 100.000 de dâmbovițeni). Prin acesta decizie, spune senatorul, locuitorii din zonă ar fi fost văduviți de serviciile medicale ce erau asigurate de spitalul din Găești până la transformarea acestuia în spital suport COVID 19. Replica liberalilor dâmbovițeni a venit o zi mai târziu:

Comunicat de presă

Din capitolul P.S.D, mereu surprinzător!

Derapajul poziției publice a senatorului Titus Corlateanu, într-o conferință de presă susținută la Găești, a atins o încărcătură a neadevărurilor greu de egalat!   

Catalogat ca unul dintre membrii PSD cu un discurs echilibrat și moderat, ieșirea publică a senatorului a surprins prin lipsa argumentelor logice și proliferarea în spațiul public a unor minciuni sfruntate! 

PNL, prefectul și oculta  mondială au hotărât să răpească Spitalul din Găești oamenilor și să interneze acolo extratereștrii!!! 

Cunoscându-l ca un cetățean evlavios, îi transmitem distinsului senator ca TOȚI suntem chipul și asemănarea Domnului, nu doar cei care nu s-au infectat cu noul coronavirus! 

Spitalul Găești a devenit spital suport Covid pentru OAMENI, pentru cei care nu au nicio vina că s-au infectat și care trebuie să fie și ei tratați într-un spital separat de ceilalți tocmai pentru a proteja întreaga populației! Cei care sunt infectați cu SARS-CoV-2,  sunt tot OAMENI, domnule senator! 

Celor care suferă da alte afecțiuni nu le-a fost refuzat dreptul la sănătate!      Pentru ei Spitalul de Urgență  Târgoviște,  unitate modernă, cu toate specializările, este DESCHIS! 

Singurul adevăr pe care l-ați rostit în discursul public a fost acela că ,,sănătatea românilor nu trebuie negociată!” Așa este, domnule senator!

 Sănătatea românilor,  A TUTUROR ROMÂNILOR,  nu trebuie negociată! Când  vorbiți de sănătatea românilor, nu-i mai împărțiți în cei cărora fariseic vă adresați și cei care nu vă ascultă! 

În final, nu vă putem spune decât un singur lucru: ,,Vă rătăciți, neștiind Scripturile, domnule senator!”

Se spune în comunicatul de presă semnat de “Biroul de presă al PNL Dâmbovița”.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top