Social-democrații dâmbovițeni, optimiști: ”Cu siguranță vom câștiga viitoarele alegeri!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Ne aflăm în pre-campanie – sintagmă ambiguă, care definește o perioadă insuficient acoperită de norme legale privind activitatea politico-electorală – și mai toate partidele au o activitate febrilă, pregătindu-se pentru confruntarea decisivă din 27 septembrie.

În Dâmbovița, partidul cu cea mai mare vizibilitate și cu cele mai solide structuri teritoriale este PSD, partid care este creditat, de altfel, cu cele mai bune șanse la alegerile locale, dar și la cele parlamentare.

O bună organizare, cu structuri funcționale în toate localitățile, constituie un important atu al social-democraților, fapt demonstrat de reacția dâmbovițenilor la întâlnirile cu militanții partidului, din ultimele zile.

Într-un mesaj distribuit pe rețelele de socializare, PSD subliniază tocmai acest aspect, al reacțiilor pozitive din partea dâmbovițenilor cu care conducerea partidului s-a întâlnit în această perioadă. Primirea de care se bucură la întâlnirile cu locuitorii județului – ca și performanțele primarilor PSD – îi determină pe social-democrați să fie optimiști, anticipând o victorie categorică în alegerile care bat la ușă.

”PSD Dâmboviţa a demonstrat astăzi, încă o dată, că este un partid care întotdeauna a fost aproape de oameni.
Acest lucru s-a putut vedea cu ușurință din întâlnirile pe care președintele organizației #PSD #Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, le-a avut cu locuitorii din #Târgoviște#Nucet#Titu#Lungulețu și #CorbiiMari.
Membrilor PSD li s-a confirmat faptul că planurile de dezvoltare a județului au ca fundament dorințele și nevolie dâmbovițenilor.
Strângerea de semnături pentru susținerea candidaților social-democrați la Consiliul Judeţean sau la primăriile din județ arată că liniștea de care toți avem nevoie poate fi asigurată doar de PSD.
27 septembrie este ziua în care oamenii îi vor alege pe cei care au fost lângă ei timp de 4 ani.
Propunerile PSD pentru primăria #Titu, Vlad Oprea, sau pentru comuna #Lungulețu, Ionuț Lăscaie, sunt cele care vor schimba viața oamenilor care îi vor alege.
PSD DÂMBOVIŢA, cu siguranță, va ieși câștigător la viitoarele alegeri! Și asta pentru că realizările unor primari precum #DanielCristianStan#LuisaBărboiu sau #IonuțBănică nu pot fi negate”
, se arată în mesajul distribuit pe pagina de Facebook a PSD Dâmbovița.

 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.