PSD, fără probleme la strângerea de semnături!

in Actualitate/Politică by
Banner

Partidul Social Democrat nu pare a avea probleme în strângerea de semnături necesare susținerii candidaților partidului. Cel puțin la Târgoviște, campania merge pe repede înainte, potrivit primarului Daniel Cristian Stan, care este și secretarul executiv al PSD Dâmbovița.

Într-o postare pe Facebook, primarul Stan le mulțumește târgoviștenilor pentru sprijin, anunțând strângerea unui număr important de semnături de susținere pentru candidații social-democrați.

 ”Mulțumim celor aproximativ 1500 de târgovișteni care, în numai câteva ore, ne-au acordat încrederea semnând listele de susținători pentru candidaturile propuse de către Partidul Social Democrat, atât pentru funcția de Primar al municipiului Târgoviște sau de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, cât și pentru echipa de consilieri locali municipali sau pentru cea de consilieri județeni!

Dincolo de lozinci, dincolo de sloganuri sforăitoare, nu există apreciere mai obiectivă decât cea venind din partea oamenilor care locuiesc aici”(Cristian Daniel Stan)

Sursa: Facebook Cristian Daniel Stan

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.