fbpx

Platformă de știri și opinii

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru Târgoviște. El conduce și lista pentru Consiliul Local

in Actualitate/Politică by
Banner

Pro România Dâmbovița a furnizat încă o surpriză electorală, în acest final de săptămână. Într-o conferință de presă atipică (desfășurată duminica), liderul formațiunii, Adrian Țuțuianu, a anunțat “asaltul” asupra Primăriei Târgoviște.

Foto- Cosmin Bozieru si Adrian Țuțuianu (26 iulie 2020)

Cosmin Bozieru este candidatul desemnat de Pro România Dâmbovița pentru postul de primar al Târgoviștei. Bozieru a fost în trecut consilier local (PPDD), 2012-2016, ulterior viceprimar la Târgoviște (2015-2016) și consilier la cabinetul primarului (Cristian Stan) în perioada 2017-2019. Bozieru a intrat în politică prin PPDD, iar ulterior prin absorția partidului în UNPR a ajuns în acestă formațiune politică. În 2016 Bozieru este dat afară din UNPR și prin urmare pierde și mandatul de consilier local, dar si pe cel de viceprimar (apropiat PSD) pe care îl deținea la acea vreme. După alegerile din 2016 Bozieru este cooptat în echipa de consilieri a actualului primar Cristian Stan (PSD) , poziție pe care o părăsește în 2019, când pleacă și din PSD la ALDE, iar ulterior trece la PRO România.

De altfel, din echipa PRO România Târgoviste care va forma lista candidaților pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște se remarcă mai multe nume ce în trecutul apropiat au fost în echipa PSD Târgoviste si chiar în actuala echipă de la Primăria Târgoviste (PSD). Alin Marina, fost consiler la actualului primar dar și deputatul Oana Vlăducă (actualmente PRO România, în trecut PSD ) se regăsesc pe lista anunțată de Țuțuianu, de posibili consilieri  municipali la Târgoviște, din partea Pro România.

Țuțuianu va prezenta candidatura la CJ Dâmbovița, dar și lista de consilieri județeni ai formațiunii pe care o conduce, în jurul datei de 1 august.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top