fbpx

Platformă de știri și opinii

Glod: Inundații provocate de ploile abundente. Pompierii chemați în ajutor

in Actualitate by
Banner

Atenționarea de instablitate atmosferică accentuată (cod galben de ploi abundente) a avut din nou efecte, în Dâmbovița. Mai multe locuințe  din localitatea Glod au fost inundate de apa venită de pe versanți.

Conform celor declarate de reprezentanții ISU Dâmbovița “În urma precipitațiilor abundente cazute în aceasta după-amiază (n.m. 23 iulie 2020) în zona de nord a județului, mai multe gospodării din localitatea Glod au fost inundate, fiind necesară intervenția pompierilor pentru evacuarea apei din curți.

Inundații Glod-Valahia Media

În acest moment, pentru evacuarea apei, pompierii de la Garda Fieni acționează cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS) și o motopompă, iar cei de la detașamentul Pucisoasa cu o motopompă Novus.”

Video (sursa ISU DB)

Județul Dâmbovița este sub atenționare de tip cod galben de precipitații abundente, până la ora 23.00 a zilei de 23 iulie. Din păcate, ploile abundente vor continua și în intervalul 24-25 iulie, în special în zona de deal și de munte, din Dâmbovița (fiind posibile produceri de alte inundații).

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top