fbpx

Platformă de știri și opinii

Burduca, jud. DB: Bărbat de 62 de ani, reținut de polițisti după ce a dat foc unui dulap

in Actualitate by
Banner

Un bărbat din Burduca (comuna Dragodana) a fost reținut de polițiști, după ce, în data de 21 iulie, a incendiat un șifonier și mai multe haine, într-o casă din localitatea dâmbovițeană Burduca. Focul, pus intenționat de bărbat, a cuprins întreaga casă.

În noaptea de 21-22 iulie, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină la un incendiu ce se dezvolta cu rapiditate la o gospodărie de pe raza localitații Burduca.

La locul incendiului au intrevenit cei de la Detașamentul Găești, al ISU Dâmbovițacu 2 ASAS. Două zile mai târziu (23 iulie) polițistii de la IPJ Dâmbovița au anunțat că un bărbat a fost reținut, pentru că a dat foc intenționat locuinței din localitatea Burduca.

Sursa foto -ISU Dâmbovița (imagine cu un caracter ilustrativ)

Conform IPJ Dâmbovița: “Polițistii secției nr.9 Poliție Rurală Matăsaru au reținut pentru 24 de ore un barbat de 62 de ani, din Burduca, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută de art. 253, alin.4 din Codul Penal. Din cercetări a reieșit că acesta ar fi incendiat un șifonier și mai multe obiecte vestimentare, în locuința cuprinsă de flăcări la Burduca.”

În urma incendiului nu au rezultat victime, ci doar importante pagube materiale. În cursul zilei de 23 iulie bărbatul va fi prezentat în fața Judecătoriei Găești pentru dispunerea de măsuri preventive.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top