fbpx

Platformă de știri și opinii

Echipa PSD pentru Pucioasa, oficializată

in Actualitate/Politică by
Banner

Un oraş care s-a schimbat foarte mult de când la primăria Pucioasa a ajuns Constantin Ana.

Alături de echipa PSD de la Pucioasa, primarul Constantin Ana a reuşit să atragă bani europeni şi finanţări guvernamentale pentru foarte multe proiecte care au fost finalizate sau sunt în curs de execuţie.

Candidatura lui Constantin Ana pentru un nou mandat la Primăria Pucioasa este un lucru firesc, iar rezultatele muncii sale îi vor fi recunoscute pe 27 septembrie la alegerile locale.

Oraşul-staţiune are un rol important în strategia echipei #PSD #Dâmboviţa în anii următori. Dezvoltarea zonei Pucioasa este un pilon important în master planul deputatului Corneliu Ştefan, candidatul #PSD #Dâmboviţa la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Turismul în zona montană, activităţile conexe acestuia sunt doar câteva propuneri cu care cei doi vin în faţa dâmboviţenilor şi, implicit, a locuitorilor din Pucioasa.

#EchipaCorneliuŞtefan nu doar că va continua lucrurile bune începute la Pucioasa, dar viitorul preşedinte social-democrat de la conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa va susţine toate proiectele primarului Constantin Ana.

Sursa: PSD Dâmboviţa

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top