fbpx

Platformă de știri și opinii

Cristian Stan: Sunt mândru să fac echipă cu Corneliu Ștefan

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, face public faptul că îl susține pe Corneliu Ștefan, candidatul din partea PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, și că este mândru să facă echipă împreună cu acesta.

De asemenea, Cristian Stan mai spune că tandemul președinte CJD – primar Târgoviște trebuie să fie unul solid, bazat pe un parteneriat sănătos și fără fisuri.

“De când mă știu, am fost un OM DE ECHIPĂ! Am învățat de foarte devreme că faptele bune au nevoie de mai multe mâini împreună și că lucrurile temeinice nu se fac de azi pe mâine. Asta m-a ajutat să-mi construiesc și cariera profesională, dar și modul de a înțelege viața politică. N-am construit niciodată nimic de unul singur și nu știu pe nimeni care să fi făcut asta.

Sunt mândru să fac ECHIPĂ cu Corneliu Ștefan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Dacă tot vorbim de resetarea unor idei și de un plus de energie, cred că e persoana cea mai potrivită. Este tânăr și, cu toate astea, a acumulat o experiență pe care mulți și-ar dori-o. Este ambițios, are principii solide și dorința de a face bine. Cred că asta contează, în definitiv. Mie, personal, mi-a demonstrat că are calitatea umană a unui coleg și prieten lângă care pot să intru în orice bătălie.

Dezvoltarea urbanistică a municipiului Târgoviște nu poate fi concepută altfel decât împreună cu cea a județului Dâmbovița. Din acest punct de vedere, tandemul președinte CJD – primar Târgoviște trebuie să fie unul solid, bazat pe un parteneriat sănătos și fără fisuri. Sunt bucuros să-i stau alături lui Corneliu și să punem umărul la ceea ce va însemna conceptul de dezvoltare pe termen lung al județului Dâmbovița și al municipiului Târgoviște.”, a scris Daniel Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

O mare dezamăgire…

Le mulțumesc preoților și credincioșilor din Arhiepiscopia Târgoviștei care au respectat toate
Go to Top