fbpx

Platformă de știri și opinii

Braniștea: Trei tineri prinși sub un mal de pământ. Intervenție dificilă a celor de la ISU (video)

in Actualitate by
Banner

Trei tineri au fost prinși sub un mal de pământ în comuna dâmbovițeană Braniștea. La fața locului au fost solicitați să intervină cei de la ISU DB, ce au avut o misiune extrem de dificilă în încercarea de a îi salva pe cei trei. Din păcate unul dintre aceștia a decedat.

Evenimentul s-a produs în jurul prânzului (18 iulie 2020) pe raza comunei Braniștea. Malul de pămănt, ce s-a surpat, a prins sub el trei tineri de 16, 20 și respectiv 26 de ani. La fața locului au fost solicitați cei de la ISU Dâmbovița ce au intervenit cu 2 ehipaje de descarcerare, 2 containere multirisc. De asemnea la fața locului au fost deplasate 3 ambulanțe (SAJ DB), 1 elicopter SMURD și 3 buldoexcavatoare.

Unul dintre cei trei tineri prinși sub malul de pământ era îngropat până la nivelul brâului, altul până la nivelul umerilor (cu semne vitale spun pompierii) iar cel de-al treilea, de 20 de ani, era îngropat până la nivelul capului. Acesta din urmă nu mai prezenta semne vitale, la momentul în care pompierii au început operațiunea de dezgropare a celor trei.

Sursa video-ISU DB

Băiatul de 16 ani și tânărul de 26 de ani au fost extrași de sub malul de pământ și sunt cooperanți, spun cei de la ISU DB.Cei doi primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top