Cristian Daniel Stan, mesaj pentru târgovișteni: ”voi sta lângă Corneliu Ștefan și Titus Corlățean. Și, împreună, vom sta lângă oameni”

in Actualitate/Opinii/Politică by
Banner

Apropierea alegerilor locale, care, cel mai probabil, se vor desfășura pe 27 septembrie, limpezește, cumva, apele. Dacă până acum speculațiile și zvonurile erau la mare preț, lucrurile devin tot mai clare, nelăsând prea mult loc pentru interpretări.

Unul dintre cei mai activi comunicatori, din sfera politico-administrativă, este primarul Târgoviștei, Cristian Daniel Stan, care a făcut din social media un formidabil instrument de comunicare cu târgoviștenii.

În mod obișnuit, primarul urbei folosește Facebook și platformele de știri online pentru a comunica date de interes general: proiecte, investiții, stadiul lucrărilor pe diferite șantiere din oraș ș.a. Dar, pentru că la ușă bat alegerile, spațiul virtual devine tot mai atractiv și pentru transmiterea de mesaje politice.

La PSD Dâmbovița, al cărui secretar executiv este Cristian Daniel Stan, se configurează deja formula care va ataca alegerile. Pentru Primăria Târgoviște, candidatul va fi 100% actualul deținător al funcției. Iar pentru candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița se prefigurează – cum era de așteptat, logic – intrarea în luptă a președintelui PSD, deputatul Corneliu Ștefan.

Chiar dacă o vreme s-a speculat că PSD Dâmbovița ar putea să susțină (!) candidatura lui Adrian Țuțuianu pentru prima funcție din județ, a devenit foarte repede evident că social-democrații nu au cum să renunțe la cea mai importantă funcție din administrația dâmbovițeană doar pentru a-i face un hatâr fostului baron roșu, actual lider Pro România Dâmbovița!

În egală măsură, chiar dacă nu a fost confirmată de la vârful partidului, oficializarea candidaturii lui Corneliu Ștefan pare a fi o simplă formalitate – spre profunda nemulțumire a unora care, mizând pe jocuri de culise sau mijloace tehnice care și-au dovedit eficiența în trecut, sperau să primească nominalizarea partidului pentru candidatura la funcția respectivă.

Cea mai recentă postare a primarului Stan, care este și nr. 3 în ierarhia de partid, aduce un plus de claritate în această cauză, lăsând să se înțeleagă că va forma echipă cu liderul social-democrat, la alegerile ce vin. Așadar, echipa Corneliu Ștefan-Cristian Daniel Stan pare a fi dream team-ul PSD Dâmbovița!

Speculațiile pe această temă sunt întărite și de o laconică adăugire la mesajul lui Cristian Daniel Stan, realizată la redistribuirea pe pagina oficială a PSD Dâmbovița:

”Târgoviște nu e o afacere, e o comunitate, o casă, un cămin!
PSD Târgoviște propune CEA MAI PUTERNICĂ ECHIPĂ la nivelul municipiului.
Cristian Stan va sta lângă Corneliu Ștefan și Titus Corlățean.
Și, împreună, vom sta lângă oameni!”

Comentariul precede postarea inițială a primarului Stan, care încheie în aceeași notă: Cristian Stan va sta lângă Corneliu Ștefan și Titus Corlățean. Și, împreună, vom sta lângă oameni.”
Cum în politică nimic nu e întâmplător, putem concluziona că zarurile au fost aruncate.

Iar team-ul PSD Dâmbovița se anunță a fi redutabil!

Cât privește strategia de campanie a PSD Dâmbovița, secretarul executiv al organizației ne dă câteva indicii: se va merge pe fapte, realizări, pe înnoirea garniturii și pe o apropiere de oameni și de nevoile lor. În teorie, sună foarte bine!

Iată ce scrie primarul municipiului, Cristian Daniel Stan, pe pagina sa de Facebook:

Bună-credință. Eficiență. Muncă, multă muncă. Determinare. Fapte.

În loc de sloganuri false, transpirație. În loc de minciuni stupide, șantiere. În loc de iluzii, construcții.

Așa am vrut să fie acest mandat administrativ la nivelul municipiului Târgoviște. Marcat de cea mai puternică etapă de dezvoltare urbanistică din ultimii 30 de ani, era obligatoriu să aibă în spate o ECHIPĂ foarte potrivită pentru a duce această provocare. Cu oameni care să nu fugă de muncă, oameni cu școală, oameni de caracter. Le mulțumesc tuturor celor care, făcând parte echipa PSD Târgoviște, mi-au oferit suportul necesar schimbărilor din acest oraș.

Următorul pas.

Eu sunt extrem, extrem de ambițios și nu mă opresc niciodată la un anumit punct. Cred că am făcut multe lucruri bune în Târgoviște, în acești ani, dar mai cred că putem sălta la un nivel spectaculos dacă mergem pe aceeași „rețetă”. Și, pentru asta, vreau să-mi stea alături oameni foarte buni, foarte pricepuți pe domeniile lor de pregătire, oameni care să se completeze recriproc într-o echipă de proiect. Proiectul 2020-2024.

Nu sunt nici lăudăros, nu sunt nici arogant când spun că PSD Târgoviște propune CEA MAI PUTERNICĂ ECHIPĂ la nivelul municipiului. E incomparabil mai pregătită, mai experimentată, mai capabilă să garanteze proiectul de dezvoltare pe care îl propun. Incomparabil. Sunt atâtea lucruri bune întâmplate în Târgoviștea ultimilor ani, încât ar fi păcat să lăsăm orașul pe mâna unor falimentari de profesie ori trădători fără scrupule. Sau pe mâna unora care n-au condus în viața lor nici măcar o roabă. Sau pe mâna unor nerecunoscători sufocați de răutăți. Târgoviște nu e o afacere, e o comunitate, o casă, un cămin. La Primărie nu vii ca la o firmă pe care o falimentezi, lași oameni pe drumuri și-ți vezi liniștit de treabă. Administrația nu e un sediu de partid în care bei și fumezi toată ziua, nu e un cazinou!

Vor fi multe lucruri de spus în perioada următoare, dar vreau să ne focusăm pe cele pozitive. Căci, la urma urmei, fapta bună șterge vorba rea. Și orice șantier finalizat, orice construcție nouă, orice metru de asfalt proaspăt vor fi suficiente pentru a face diferența între OAMENII DE CUVÂNT și vânzătorii de vorbe.

De săptămâna viitoare vom începe prezentarea celor care fac parte din echipa PSD Târgoviște pentru Consiliul Local – proiectul 2020-2024. Îi cunosc foarte bine și garantez pentru fiecare dintre ei. Echipa aceasta va sta în prima linie a bătăliei politice din acest an. Cristian Stan va sta lângă Corneliu Ștefan și Titus Corlățean. Și, împreună, vom sta lângă oameni.

P.S. Apropo de oameni, un angajament personal: promit să fiu și eu mai atent la cei de care mă înconjor.

#PentruTârgoviște

Banner