Complexul Turistic de Natație, măsuri de siguranță pentru vizitatori (VIDEO)

in Actualitate/Administrație/Interviu by
Banner

Relativa relaxare a măsurilor de izolare impuse de Guvern în plină pandemie de COVID-19 a făcut ca târgoviștenii și dâmbovițenii să se poată bucura de libertatea de a merge la Complexul Turistic de Natație, perla coroanei municipiului Târgoviște sau, cum îl numește directorul Ciprian Prisăcaru, ”Litoralul de acasă”.

Pentru că perioada pe care o traversăm este, din păcate, sub semnul molimei, măsuri draconice de siguranță au fost impuse. Nu doar că numărul celor care pot accesa simultan sălile de sport, bazinul sau ștrandul a scăzut dramatic, dar au fost luate și alte măsuri menite a-i feri pe vizitatori de pericolul infectării cu temutul virus.

Într-un interviu acordat publicației noastre, Ciprian Prisăcaru, directorul Complexului Turistic de Natație, vorbește despre eforturile administrației locale și ale echipei pe care o conduce, de a oferi târgoviștenilor servicii de maximă calitate, ferindu-i totodată de amenințarea virusului.

Ciprian Prisăcaru vorbește și despre obligațiile pe care noi, beneficiarii acestor servicii, le avem, atunci când mergem la ștrand, bazin sau sălile de forță.

Un interviu extrem de util, pe care vă îndemnăm călduros să îl urmăriți!

Interviu CIPRIAN PRISĂCARU

Publicată de Bazar Media pe Joi, 9 iulie 2020

Banner