Camera de Comerț Dâmbovița sprijină mediul de afaceri din județ!

in Actualitate/Economie by
Banner

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița întreprinde acțiuni eficiente în pregătirea și informarea mediului de afaceri din județ, în legătură cu aria de interes.

Alături de noi puteți să vă sporiți credibilitatea, să vă eficientizați modul de operare și să câștigați încrederea partenerilor de afaceri.

Organizația noastră face eforturi  deosebite pentru a vă sprijini  în organizarea şi funcţionarea instituţiilor şi serviciilor publice de interes local, dezvoltarea economico-socială şi de mediu a localității pe care o reprezentați, administrarea domeniului public sau gestionarea serviciilor furnizate către cetăţeni.

Un nou pas în acest sens l-am făcut luni, 30 iunie, alături de reprezentanții companiei Grădinariu (www.gradinariu.ro), dl. Marius Caravețeanu – Primar Răcari, dl. Sandu Gabriel – Primar Voinești și dl. George Duțu – Grădina Fermierului, antreprenor din Lungulețu în cadrul unei întâlniri fructuoase.

Astfel, suntem acum în măsură sa vă anunțăm stabilirea unui eveniment local în luna septembrie în cadrul căruia veți putea detalia și testa o gamă largă de utilaje de echipamente și utilaje pe care Gradinariu le poate pune la dispoziția Consiliilor Județene, Primăriilor Municipii de Județ, Primăriilor de Comune, IGSU, ISU, CNAIR, precum și companiilor private sau cu capital de stat din domeniul salubrității sau managementului deșeurilor. Vă vom ține la curent cu noile acțiuni pe care le vom întreprinde în acest demers și vă rugăm să transmiteți întrebările sau sugestiile dvs. către organizatori la adresa de email camelia.munteanu@gradinariu.ro sau stefania.stroica@cciadb.ro

Valentin Calcan, Președinte Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

Banner