fbpx

Platformă de știri și opinii

Doicești: (video) Avertizare Ro-Alert! O hală dezafectată, a fostei termocentrale, arde cu mari degajări de fum

in Actualitate by
Banner

A fost emisă o atenționare de tip Ro-Alert, pentru populație, după ce o hală dezafectată, a fostei termocentrale de la Doicești, a luat foc. În urma incendiului s-au produs importante degajări de fum, ce poate fi toxic. Populația a fost avertizată să evite zona. Pompierii dâmbovițeni se luptă de ore bune să stingă incendiul.

Vineri, 3 iulie 2020, în jurul orei 12.00 pompierii de la ISU Dâmbovița au primit un apel prin 112 , prin care se semnalau degajări mari de fum la o hală din incinta fosteie termocentrale Doicești. Două autospeciale cu apă și spumă au fost deplasate la locul evenimentului, de la detașamentul Pucioasa, încă 2 de la detașamentul Târgoviste și una de la detașamentul Găești, al ISU Dâmbovița.

Sursa foto-video-ISU Dâmbovița

De asemenea, și un container multirisc de la ISU DB a fost deplasat în zonă. Incendiul se manifestă în subsolul unei hale dezafectate (cu suprafață de aproximativ 5000 de mp) la un subsol tehnologic, unde nu există flacără deschisă, doar degajări de fum. Nu există pericolul extinderii incendiului către exterior, spun pompierii.

ISU Dâmbovița a transmis un mesaj de avertizare de tip RO-Alert, către populație, pentru a semnala degajări mari de fum. Acțiunea este în desfăsurare și la intervenție participă 30 de cadre ISU.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top