fbpx

Platformă de știri și opinii

Surse: Alertă coronavirus! Trei decese în doar câteva ore, în Dâmbovița

in Actualitate by
Banner

Conformul unor surse medicale, este alertă maximă în Dâmbovița, din cauza coronavirusului. Cazurile extrem de numeroase depistate în ultima săptămână au făcut practic ca spitalele să fie la capacitate maximă, în județ, nemaiifind practic locuri de cazare pentru noile cazuri. În plus, în ultimele ore au fost înregistrate 3 decese ale unor persoane din Dâmbovița, ce erau deja internate în spital.

Conform surselor, nu mai puțin de trei decese au fost înregistrate în ultimele ore (1-2 iulie) în rândul persoanelor internate cu coronavirus, provenind din județul Dâmbovița.

Este vorba de un bărbat de 60 de ani din Mărcești (comuna Dobra), diagnosticat cu coronavirus în ultimele zile. Bărbatul, din cauza sării grave în care se afla, fusese transferat la un spital din București, unde a și decedat.

De asemenea, tot conform unor informații, ce deocamdată nu au fost confirmate și oficial, este vorba și de o femeie din Cojasca și un bărbat de 70 de ani din Târgoviște, a cărui stare s-a înrăutățit și s-a încercat transportul la un spital din Capitală, dar care a decedat pe drumul spre București, în ambulanță.

Totalul cazurilor de deces în Dâmbovița ar ajunge,în acest fel, la 23. Mai bine de o treime dintre decese fiind înregistrate în ultimele două saptămâni, adică după ce au intrat în vigoare și cele mai recente măsuri de relaxare, la nivel național.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top