fbpx

Platformă de știri și opinii

Săndoi, debut cu înfrângere: E o situație deosebit de grea

in Sport by
Banner

Tehnicianul oltean a debutat miercuri seară pe banca tehnică a Chindiei, în înfrângerea de la Voluntari, 0-2 cu echipa lui Mihai Teja.

Dâmbovițenii și-au creat câteva ocazii de gol, ratate cu seninătate de Dangubic, Ivancic sau Berisha. Gazdele au înscris la singurele două acțiuni mai periculoase din meci, primul gol, marcat de Ion Gheorghe după ce a driblat trei apărători ai Chindiei, amintind de fazele din FIFA 20, popularul joc cu care microbiștii și-au petrecut timpul în pandemia de coronavirus. La final, Săndoi a dat vina pentru eșec pe greșelile copilărești ale fotbaliștilor pe care îi antrenează de două zile și a reamintit că situația Chindiei este una dramatică: “Am avut câteva oportunități de a marca. Din punctul ăsta de vedere nu pot să spun că nu am avut ocazii la jocul de astăzi. Am făcut câteva greșeli copilărești. Pe Gheorghe l-am urmărit, nu pot să-l felicit pentru că nu face parte din echipa noastră. Erau patru jucători în zona respectivă la golul pe care l-am primit. La golul doi am suferit la organizarea pe faza defensivă. Cei de la Voluntari nu au mai avut ocazii clare. La numărul de ocazii, un plus pentru noi. Greșelile pe care le-am făcut, unele dintre ele copilărești, s-au repetat. Timpul este foarte scurt, chiar ne presează, de o manieră incredibilă. Celelalte echipe au reușit să se distanțeze. Este din ce în ce mai greu. În fotbal nu este nimic imposibil, am spus că poate schimb norocul. Din păcate nu am reușit astăzi. Urmăresc toate echipele din prima ligă, e normal să cunosc toți jucătorii pentru că iubesc fenomenul fotbalistic. Nu pentru altceva. E o provocare, eram conștient că este o situație deosebit de grea. Știam câte etape mai avem la dispoziție”.

Chindia rămâne, cu 17 puncte, pe locul 13 în Liga 1, la egalitate de puncte cu Dinamo. Pentru târgovișteni urmează duelul de pe teren propriu cu Hermannstadt (luni, ora 17.00) un meci aproape decisiv pentru rămânerea în calculele Ligii I. Orice altă variantă în afara victorie diminuează considerabil șansele roș-albaștrilor de a se menține în primul eșalon.

 

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top