fbpx

Platformă de știri și opinii

11 laptop-uri performante au fost donate bibliotecilor din județul Dâmbovița

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

Într-o postare pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene “Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, conducerea instituției a declarat că Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, prin Consiliul Județean Dâmbovița, a donat un număr de 11 laptop-uri cu licențele aferente, în vederea dotării cu echipamente IT a tot atâtea biblioteci publice din județ.

Echipamentele sunt necesare pentru realizarea de evenimente specifice, dedicate diferitelor categorii de grupuri țintă cărora se adresează instituțiile, dar și pentru organizarea activității curente de bibliotecă.

“În acest mod, copii, părinți, bunici și bibliotecari din localitățile: Moreni, Hulubești, Potlogi, Valea Mare, Conțești, Perșinari, Răcari, Văleni Dâmbovița, Voinești, Costeștii din Vale și Cornățelu vor beneficia de servicii de bibliotecă mai bune, moderne și utile.

Angajaţi ai Bibliotecii Judeţene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, din cadrul Departamentului metodic, vor acorda asistență şi îndrumare în acest sens, asigurându-se totodată că echipamentele furnizate prin acest demers vor fi utilizate în scopul pentru care au fost donate.”, a mai specificat conducerea Bibliotecii Județene Dâmbovița.

Sursa: Facebook Biblioteca Județeană” Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top