Pentru liberalii târgovișteni, școala rămâne o prioritate

in Actualitate/Politică by
Banner

Investițiile în viitorul copiilor nu trebuie să înceteze, spun reprezentanții PNL Târgoviște, care afirmă că nu este suficient să clădim pereți sau să cheltuim sume importante pentru dotări.

Liderul PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, apare într-un testimonial video, distribuit pe rețelele de socializare, vorbind despre proiectele liberalilor în domeniul educațional.

Programe after-school la care să aibă acces gratuit toți elevii din ciclul primar, transport dedicat pentru aceeași categorie și o masă caldă pentru toți elevii, sunt doar câta dintre măsurile pe care PNL le vede ca fiind importante pentru ceea ce numim generic ”școală”.

Aurelian Cotinescu spune că astfel de măsuri ar aduce multe beneficii: părinților, care își pot vedea de treabă cât timp copii sunt la școală/after-school; elevilor, care nu doar că ar avea transport asigurat, o masă caldă și posibilitatea de a face temele la școală, dar ar avea acces la mi multe programe educative sau vocaționale extracuriculare; societate, prin reducerea absenteismului și abandonului școlar. În sfârșit, de câștigat, pe termen lung, am câștiga cu toții, contribuind la o mai bună pregătire a copiilor.

”PROPUNERE PROIECT LIBERAL PE EDUCATIE

  1. After school în fiecare școală.

1.1 masă caldă pentru toți elevii

1.2 activități școlare

1.3 program de recreere

  1. Linii speciale de transport public gratuit pentru elevi și studenți.
  2. Posibilitatea folosirii terenurilor de sport ale școlilor si liceelor din cartierele noastre.” (Aurelin Cotinescu)

 

PROPUNERE PROIECT LIBERAL PE EDUCATIE1. After school în fiecare școală. 1.1 masă caldă pentru toți elevii 1.2 activități școlare 1.3 program de recreere2. Linii speciale de transport public gratuit pentru elevi și studenți.3. Posibilitatea folosirii terenurilor de sport ale școlilor si liceelor din cartierele noastre.

Publicată de PNL Târgoviște pe Sâmbătă, 27 iunie 2020

SURSA: Facebook PNL Târgoviște

Banner