fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște| Dezinsecție prin pulverizare aeriană

in Actualitate/Administrație by
Banner

Primăria Municipiului Târgovişte vă informează că acțiunea de dezinsecție prin pulverizare aeriană, anunță în data de 15 iunie, pentru perioada 20 iunie – 27 iunie, va avea loc în ultima zi a intervalului menționat.

Astfel, sâmbătă dimineață, 27 iunie, începând cu ora 06.00, se vor efectua acțiuni de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc.), prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa Municipiului Târgovişte (inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom).

Substanța care va fi folosită este avizată de Ministerul Sănătăţii Publice – Comisia Naţională pentru Produse Biocide, face parte din grupa III de toxicitate șiEse numește EXIT 100 EC, insecticid formulat pentru aplicare ULV.

Produsul nu este dăunător pentru oameni și nici pentru mediul înconjurător, însă este toxic pentru albine și organismele acvatice.

Pentru evitarea intoxicațiilor familiior de albine se vor lua măsuri de închidere a stupilor sau de îndepărtare a acestora la o distanță de 10 kilometri față de locul unde se execută tratamentul.

De asemenea, trebuie evitat pășunatul și consumul de fructe în zonele supuse tratamentului.

Sursa: Primăria Municipiului Târgoviște

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top