fbpx

Platformă de știri și opinii

Accident

Dâmbovița, 26 iunie: Drame pe șosele. Doi morți și un rănit grav. Accidente la Aninoasa și Lucieni

in Actualitate by
Banner

A fost o noapte cu adevărat de coșmar (25-26 iunie) pe drumurile din Dâmbovița. În urma a două accidente rutiere, au fost înregistrate două decese. Pe DN 71, lângă Târgoviște,  o căruță a fost lovită de un autoturism, iar unul dintre cei aflați în căruță a decedat, o altă persoană fiind rănită grav. Pe DN 72, la Lucieni, un camion s-a răsturnat în afara șoselei, iar șoferul a decedat.

Cronologic, primul din cele două accidente a avut loc pe raza comunei Aninoasa (DN 71), în noaptea de 25-26 iunie. Un atelaj hipo nesemnalizat a fost lovit violent de un autoturism, rezultând deceseul unei persoane din atelaj și accidentarea gravă a alteia. Conform polițistilor dâmbovițeni, conducătorul auto, de 46 de ani, fiind testat cu alcooltestul, a prezentat o alcolemie de peste 0,40mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Se desfășurau cercetări la locul accidentului, prin care se încerca identificarea victimelor din atelajul hipo și deasmenea stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.  Accidentul a avut loc în jurul orei 02.00, în dimineața de 26 iunie.

Imagine

Accident Lucieni, DN 72 (captură postare facebook)

Un alt accident (aproximativ ora 4.30) a avut loc pe DN 72, la Lucieni. Un camion s-a răsturnat în afara șoselei. Conducătorul auto, în vârstă de 50 de ani, a decedat pe loc, spun cei de la IPJ Dâmbovița. Și în acest caz se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top