Liberalii dâmbovițeni, atac fără menajamente la adresa PSD

in Opinii/Politică by
Banner

Ieri, într-un delir caracteristic, domnul Corneliu Ștefan anunța “triumfător” într-un comunicat de presa ca dumnealui a reușit sa rezolve una din cele mai mari probleme ale infrastructurii dâmbovițene, și anume DN 71.
După atâția ani de minciuni și neputința administrativă, sa vii acum in fata oamenilor și încerci sa te urci pe realizările Guvernului PNL, asumându-ți toate demersurile realizate de către președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, este practic o asumare a incompetentei.

Corneliu Ștefan nu a reușit în atâția ani în care partidul lui a fost la guvernare să demareze proiectul DN71, iar acum când Guvernul PNL, în sfârșit deblochează proiectele, apare dumnealui cu aceste minciuni cum că el a vorbit la CNAIR, a făcut, a dres.

Dorim sa îi reamintim Dl Ștefan ca proiectul a fost deblocat și s-au început procedurile încă din luna februarie, atunci când președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran a fost la CNAIR și împreuna cu Dm Ionita, au prioritizat cele 4 proiecte: DN 7 și DN 71, DN 72 și centura Gaestiului.

Sa înțelegem ca atâta timp cât ați fost la guvernare nu ați facut nimic și deodată din opoziție, începeți sa deblocati proiecte? Cât de naivi aveți impresia ca sunt dâmbovițenii astfel încât sa va creadă aceste minciuni?

Transmiteți comunicate de presa de peste 3 ani de zile ca veți realiza acest drum.
Care a fost rezultatul demersului din 2017 către Ministrul  PSD Razvan Cuc? Coleg de partid cu acesta? Niciunul!!! Numai minciuni și demagogie!

Cum se face ca in toți ani de guvernare PSD, aceste proiecte au fost date uitării și acum odata cu Guvernul PNL, au prins viața, au început sa se facă demersuri importante pentru realizarea lor?

Chiar dacă este frustrant sa îți asumi un proiect și sa vezi ca opozantul tău politic îl realizeaza , poate cu ocazia aceasta dl Președinte PSD Dâmbovița ia exemplu de la dl Virgil Guran, ca atunci când te zbați pentru un proiect trebuie sa reusesti.
Și poate data viitoare domnul Ștefan va veni in fata oamenilor sa își prezinte propriile proiecte, nu cele asumate in mod mincinos!

Biroul de presă al PNL Dâmbovița

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.