fbpx

Platformă de știri și opinii

Viziunea liberală pentru Târgoviște: educație, infrastructură, dezvoltare economică (Video)

in Opinii/Politică by
Banner

Privind din perspectiva alegerilor ce bat la ușă, când vine vorba de o viziune coerentă despre ceea ce ar trebui să facem pentru un viitor mai bun în comunitățile noastre, cei mai mulți dintre competitorii politici se limitează la a vântura șabloane electorale prefabricate, uzitate – și uzate, în egală măsură – la mai toate scrutinele trecute.

Pentru challenger-i, adică pentru cei care vor intra în competiție cu primarii sau președinții de consilii județene în funcție, misiunea de este deosebit de grea, pentru că trebuie nu doar să convingă majoritatea electoratului că drumul pe care se merge este greșit, ci și că el, cel care a intrat în luptă pentru postul în cauză, știe, poate și vrea să facă ceea ce trebuie – și propune alegătorilor săi.

La Târgoviște, primarul social-democrat Cristian Daniel Stan pare bine ancorat în preferințele (unei bune părți a) electoratului. Însă la alegerile de anul acesta, pentru prima dată după foarte mulți ani, PNL se prezintă ca un adversar redutabil, cu totul altul decât cel care, nu cu mulți ani în urmă, făcea doar figurație la alegeri.

Aurelian Cotinescu, un tânăr om de afaceri târgoviștean, președinte al organizației PNL din municipiu, este cel care va intra în cursa pentru fotoliul de primar al urbei. Pentru asta, și-a stabilit deja strategia și programul cu care se va prezenta în fața concitadinilor.

Plecând de la modelele de succes ale colegilor săi de partid, primari în orașele din Ardeal unde succesele administrațiilor locale sunt de-a dreptul remarcabile, Aurelian Cotinescu propune târgoviștenilor un model bazat pe câteva axe importante: învestiții în educație, infrastructură și dezvoltare economică, dublate de o nouă abordare în relația cu cetățeanul, bazată pe transparență și onestitate.

Aurelian Cotinescu a vorbit, în emisiunea ”Punctul pe I” de la Columna Tv, despre viziunea sa asupra nevoilor Târgoviștei, dar și despre proiectele sale sau modelee de succes care le-au inspirat.

#SePoatesiAltfel-Viziunea mea asupra orașului.-Transparență in administrație.-Onestitate față de cetățeni.-Investim inteligent în educație.-Ne inspirăm din succesul administrațiilor liberale.

Publicată de Cotinescu Aurelian pe Vineri, 19 iunie 2020

Banner

Ultimele stiri din Opinii

Go to Top