fbpx

Platformă de știri și opinii

Gura Ocniței(video): Transportat cu elicopterul SMURD, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul, în pădure

in Actualitate by
Banner

A fost mobilizare generală pentru salvarea unui bărbat ce s-a răstunat cu ATV-ul, într-o pădure din Dâmbovița. Un bărbat de 42 de ani a fost prins sub ATV și, după un apel la 112, pompierii au fost cei care au reușit să îl salveze. Bărbatul a fost transportat, în stare gravă, cu elicopterul SMURD, la un spital din Capitală.

În după-amiaza zilei de 20 iunie pompierii dâmbovițeni au fost solicitați, prin 112, să intervină pentru a salva un bărbat prins sub un ATV, într-o pădure de pe raza comunei dâmbovițene Gura Ocniței.

 

Bărbatul s-a răsturnat cu ATV-ul în timp ce se afla la o plimbare, pe un drum forestier, iar zona în care acesta a fost rănit, în urma incidentului, era una accidentată din pădurea Gorgota.

(Video-sursa ISU Dâmbovița)

La fața locului, pompierii de la detașamentul Moreni, al ISU Dâmbovița, au reușit să îl extragă pe bărbat de sub ATV, fiindu-i acordat ajutor medical la fața locului. A fost solicitată însă si intervenția elicopterului SMURD, deoarece bărbatul de 42 de ani a suferit răni grave, se pare,în timpul accidentului.

Acesta a fost transportat la un spital din Capitală, după ce elicopterul SMURD a reușit să aterizeze în apropiere de locul incidentului.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top