fbpx

Platformă de știri și opinii

DN 72, Dărmănești: Un tir a făcut ravagii pe sosea. Cinci persoane au ajuns în spital (2 în stare gravă)

in Actualitate by
Banner

Accident grav pe DN 72, în localitatea dâmbovițeana Dărmănești. Un tir a spulberat două persoane care circulau pe marginea drumului, iar ulterior a lovit și un autoturism, încă trei persoane fiind rănite.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.00 la Dărmănești. Se pare că șoferul tirului a scăpat mașina de sub control și a lovit doi pietoni, care circulau pe marginea drumului (drum sătesc). Ulterior tir-ul a lovit și un autoturism, trei persoane, din autoturism, fiind rănite. Răniții, dintre care pietonii sunt în stare gravă, au fost transportați la spitalele din Moreni și Târgoviște.

Tir-ul s-a oprit doar într-un șant de scurgere a apei pluviale, după ce a făcut carnagiul de pe sosea. Cele cinci victime au fost transportate de urgență la spital.

La locul accidentului a fost o adevărată desfășurare de forțe, interveniind  detașamentul Moreni, al ISU Dâmbovița, cu 1 ASAS, și, deasemnea, pompierii din Cornești cu 1 ambulanță SMURD iar SAJ Dâmbovița cu 2 ambulanțe.

La fața locului se desfășoară cercetări, după cum anunța IPJ Dâmbovița, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor evenimentului rutier. Zeci de minute traficul rutier în zonă s-a desfășurat cu dificultate. Tir-ul, ce avea și remorcă, a blocat, practic, un sens de mers. Mașina a fost avariată foarte puternic, în special dupa ce a eșuat în șanțul de scurgere.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top