fbpx

Platformă de știri și opinii

Liberalii vin în apărarea lui Sorin Ion, după ce social-democrații i-au criticat ultimele declarații cu privire la proiectele CJD

in Actualitate by
Banner

În județul Dâmbovița, tensiunile dintre organizațiile județene ale PSD și PNL nu încetează să apară.

„Stimați colegi PSD, că tot vorbeați despre duplicitate și vorbe în vânt, puteți sta liniștiți, că nu vă ia nimeni locul fruntaș la acest capitol.”, sunt cuvintele tarnsmise de liberalii dâmbovițeni.

Afirmațiile vin în urma reacțiilor celor de la PSD, după ce Sorin Ion, candidatul PNL pentru funcția  de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a declarat că, în cei 8 ani de când este consilier județean, nu a avut de votat proiecte „care să zguduie județul”.

Astfel, miercuri, 17 iunie 2020, liberalii au transmis un comunicat de presă prin care întăresc ideea prezentată de Sorin Ion, și anume că nu au existat proiecte de o importanță majoră în activitatea CJD, în ultimii 8 ani.

COMUNICAT DE PRESĂ

Susțineți că din 2016 până în prezent, au fost aproximativ 1105 inițiative în cadrul Consiliului Județean Dâmbovița. Până acum, ați afirmat că nu puteți implementa marile proiecte pentru a dezvolta județul nostru din cauza consilierilor liberali. Acum ați schimbat discursul si veniți să ne spuneți că aceștia nu au votat împotrivă decât la aproximativ 40 dintre propunerile dumneavoastră. Să înțelegem că fix acelea 40 erau cele care ar fi dus la bunăstarea și la dezvoltarea Dâmboviței? De asta nu s-a făcut nimic notabil până acum în județul nostru? Nu știm ce să mai credem, de fapt când mințiți? Acum sau când ați spus oamenilor că liberalii vă împiedică să faceți lucruri grandioase pentru noi, cetățenii acestui județ?

Domnilor, încetați cu ipocrizia și cu manipularea. Ați tot încercat să mascați incompetența și dezinteresul în spatele unor lozinci politice atât de mult, încât ați uitat și ați început să vă contraziceți singuri. Așadar, dacă în acești 4 ani ați avut mâna liberă și consilierii liberali nu v-au împiedicat să luați cele mai bune măsuri pentru dezvoltarea județului, de ce nu ați făcut nimic?

Totuși, vă mulțumim pentru aprecierea pe care o aveți pentru candidatul nostru, Ion Sorin și pentru bunul management pe care dumnealui îl exercită în poziția actuală pe care o deține, aceea de Inspector Școlar Șef.

Intr-adevăr, a reușit să scoată învățământul dâmbovițean la lumină prin profesionalismul și prin devotamentul de care a dat dovadă, din întunericul în care îl scufundaseră predecesorii săi, susținuți chiar de dumneavoastră.

Obținerea proiectelor finanțate din fonduri europene este meritul managerului instituției, în cazul acesta al domnului Ion Sorin și a echipei pe care o coordonează. Dar pentru administrația pesedistă capitolul fonduri europene pentru investiții este doar o himeră, așa că nu intrăm în prea multe detalii.

Candidatul nostru pentru președinția Consililului Județean Dâmbovița este un om integru, determinat și cu rezultate profesionale remarcabile pe care a reușit să le dovedească de-a lungul carierei lui. Un om capabil poate face lucruri extraordinare acolo unde alții au spus că este imposibil, indiferent de poziția managerială pe care o ocupă. O să vedeți ce poate face atunci când va prelua conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.

Revenind la capabilii, inovatorii, dezvoltatorii, profesioniștii consilieri județeni PSD. Rămân 2 întrebări simple. Câte inițiative au avut în toți acești ani?

Câte luări de cuvânt au avut dumnealor în total?

Va spunem noi: 0 (zero). Acolo nu este decât o masă mută de manevră care votează fără să treacă prin filtrul rațiunii ceva, pe principiul “așa a zis șefu’!”

Sursa: PNL Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top