fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița: Accidente în serie (16 iunie). Mai multe persoane rănite, la Cornești și Fieni

in Actualitate by
Banner

Accidentele rutiere au redevenit o parte constantă din viața de zi cu zi în Dâmbovița. Două accidente, petrecute la orele serii (16 iunie), la Cornești și Fieni, s-au soldat cu patru răniți.

Un accident a avut loc în după-amiaza zilei de 16 iunie, pe raza comunei dâmbovițene Cornești. Conform datelor furnizate de IPJ Dâmbovița, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, trei persoane rănite fiind transportate la spital.

Sursa foto-facebook/Coco CCo

Se pare că, din cauza vitezei, autoturismul, o Dacia Logan de culoare roșie, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se pe un câmp din apropiere. Mașina s-a oprit într-un lan de porumb și, după cum se poate observa din imaginile suprinse de câțiva trecători prin zonă( ce ulterior le-au postat pe o rețea de socializare), autoturismul a suferit avarii serioase. Tot martorii spun că răniții ar putea fi persoane din Cornești.

Polițistii dâmbovițeni au precizat că la locul accidentului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Un alt accident a avut loc la Fieni.

Conform datelor furnizate de IPJ Dâmbovița:

Sursa foto-facebook/Alexandrescu Bogdan

În urma coliziunii a două autoturisme, o persoană a fost rănită, dar a refuzat transportul la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cel mai probabil, spun polițistii, accidentul a avut loc din cauza neacordării priorității de trecere vehicule. la fața locului se desfăsoară cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Ambele autoturisme, înmatriculate în județul Dâmbovița, au suferit avarii serioase în urma impactului.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top