fbpx

Platformă de știri și opinii

A.Țuțuianu, “atenționat”, din nou, de PSD Dâmbovița

in Politică by
Banner

Sunt, în continuare, contre puternice, la nivel de declarații, între actualii membrii ai PSD Dâmbovița și fostul președinte al organizației, Adrian Țuțuianu, actualul lider al PRO România Dâmbovița. Într-o conferință de presă, primarul localității Niculești, Dorinel Soare (PSD), a afirmat că senatorul Țuțuianu este „disperat” și că atacă nejustificat PSD, alături de Victor Ponta.

După ce, în ultimele săptămâni, au fost mai mule ieșiri la rampă ale celor de la PSD și Pro România Dâmbovița, în care s-au oferit argumente și raționamente prin care s-a justificat ratarea alianței electorale pentru alegerile locale, dintre cele două partide, un alt membru important al PSD DB, primarul comunei Niculești, Dorinel Soare, a ieșit astăzi, 15 iunie, într-o conferință de presă, cu un nou atac la adresa senatorului Țuțuianu.

Foto-Dorinel Soare, primar (PSD) comuna Niculești, județul Dâmbovița

„Noi aleșii locali, avem salariile pe care le avem și beneficiile datorită lui Dragnea. Acum vine Ponta și Țuțuianu si spun că „nenorocitul de Dragnea”. Dom’le, ați fost amândoi în umbra lui. (…) Țuțuianu atacă PSD Dâmbovița. Noi suntem aceiași care l-am făcut mare pe dumnealui. Mă jignește acum și pe mine și pe toti colegii din PSD, cu afirmațiile lui. (…)Eu aș face apel la domnul Țuțuianu să o lase mai moale cu atacurile la PSD.(…) O să solicit colegilor mei (n.m. PSD DB) să luam o poziție fermă față de toate aceste atacuri. Eu nu spun că noi (n.m. PSD DB) suntem ușă de biserică, dar nici dumnealui (n.m. Adrian Țutuianu) nu a fost ușă de biserică. Cine nu are niciun păcat să arunce primul cu piatra.”

Despre candidatura la președinția CJ Dâmbovița, tot primarul de la Niculești a mai spus că PSD DB nu va avea un candidat din afara partidului și că încercările de negociere cu Pro România Dâmbovița, pe acest subiect, s-au încheiat.

„Văd că este disperat  (n.n. Adrian Țuțuianu, președinte PRO România DB) acum, pe acest subiect (n.n. președinția CJ DB). A început să se ia de oamenii de la noi. (…) Noi nu trebuie să cedăm. Dacă nu se poate altfel, fiecare să meargă pe drumul lui. Vom câștiga președinția CJ Dâmbovița. Fac pariu pe chestia asta.”

A mai spus Dorinel Soare.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top