fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița: Un tânăr canadian (21 de ani) își caută familia biologică și cere ajutorul celor ce dețin informații

in Social by
Banner

O pagină de pe rețeaua de socializare facebook, denumit „The Never Forgotten Romanian Children” (Copii Niciodată Uitați ai României), a lansat o rugăminte de ajutor pentru un tânăr canadian. Băiatul, de 21 de ani, ce a fost adoptat în Canada, când era copil, încearcă să își gasească familia biologică. Acesta știe doar că a fost născut la Târgoviște, în județul Dâmbovița.

Imagine

Foto- pagină  „The Never Forgotten Romanian Children”

Povestea cu adevărat emoționantă a fost facută publica prin intermediul paginii „The Never Forgotten Romanian Children”, un grup ce  a fost înființat în urma cu 5 ani, și al cărui unic scop, după cum declară aceștia, este de a reuși să îi ajute pe copii ce au fost adoptați internațional, din România,în special în perioada tulbure a anilor 90, de după Revoluție, să își regăseasca rădăcinile si părinții biologici. Conform statisticilor peste 1000 de copii, adoptati din România, au reușit, în acest fel, să intre în contact cu părinții lor biologici, din România.

Cea mai recentă postare, de pe pagina de facebook amintită, face referire la un tânăr de 21 de ani, ce a fost adoptat în Canada. Baiatul îsi cauta radăcinile românești, mai precis părinții bilogici, acesta știind că s-a născut la Târgoviste.

Imagine

„Salutări din CANADA!
Numele meu românesc este COSTEA IONUȚ și vă rog să mă ajutați să-mi găsesc familia biologică.
M-am născut în Târgoviște, județul DÂMBOVIȚA, la data de 17 FEBRUARIE 1999, iar numele mamei este COSTEA MARIETA.
Din păcate, acestea sunt toate informațiile pe care le dețin.
M-aș bucura să știu de unde vin și dacă mai am alți frați sau surori.
Vă rog să distribuiți acest mesaj cât de mult se poate.
Vă mulțumesc!”

Este mesajul postat pe facebook, ce este însoțit și de un colaj fotografic, cu tânărul canadian. Sunt deja sute de reacții, la mesajul inițial lansat de tânăr, foarte multi români dorind să îl ajute. A fost lansată insclusiv varianta existenței familiei sale biologice (mama) în apropiere de Târgoviște,în comuna Aninoasa. Cei de la The Never Forgotten Romanian Children adreseaza rugămintea celor ce pot furniza date sigure de familia biologică a tânarului canadian să îi contacteze privat, prin intermediul contului de facebook amintit. Se pare că o femeie, cu numele amintit de tânarul canadian, chiar există în comuna Aninoasa, dar deocamdată nu este confirmat oficial faptul că este mama băiatului adoptat în Canada.

Banner

Ultimele stiri din Social

Go to Top