fbpx

Platformă de știri și opinii

În goana după ”glorie” nemeritată, Adrian Țuțuianu se umple de penibil!

in Opinii/Politică by
Banner

Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns. Cam așa se poate traduce încercarea unor așa ziși oameni politici dâmbovițeni de a urca în preferințele electorale asumându-și merite ce nu le aparțin.

Mai mult chiar, încercând să câștige capital electoral profitând de suferința unor copii. Totul s-a întâmplat în ultimele ore, iar subiectul este deja unul de notorietate națională. Asta pentru că, un om cu adevărat de bine, s-a hotărât să nu tacă.

Adrian Țuțuianu-conferință de presă Pro România DB (8 iunie 2020)

Într-o conferință de presă (8 iunie 2020) liderul PRO România Dâmbovița, senatorul Adrian Țutuianu, a anunțat, făcând din asta chiar subiectul principal al conferinței de presă, cum partidul pe care îl conduce a ajutat câțiva copii amărâți din Dâmbovița. Este vorba de o familie cu patru copii, pentru care Țutuianu spune că cei din Pro România, au chemat în ajutor asociația “Marius și Prietenii”, intermediind construcția unei case pentru această familie. Ulterior, în cadrul conferinței de presă, s-a lăsat, intenționat, impresia că tot ce a fost făcut pentru familia de la Finta este făcut cu ajutorul lui Adrian Țuțuianu și al celor de la Pro România. De altfel, a urmat și o postare aferentă pe pagina de facebook (Adrian Țuțuianu) în care a fost reluat subiectul însoțit de imagini.

Foto-Postare inițială facebook, Adrian Țuțuianu

Cel care cu adevărat a ajutat familia de la Finta, în speță Marius Simionescu, a reacționat. Iată care  a fost reacția:

 

“Când amesteci Voluntariatul/Caritatea şi bunăvoința a peste 1200 de oameni cu “Intermediarii” si “Politica” iți iese o postarea ca asta 👇
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3032517593495113&id=100002107054429

➡️ Nu îl cunosc pe domnul Țuțuianu, habar n-am cine este şi nici nu mă interesează! Dl Țuțuianu nu a discutat niciodată cu mine, nici măcar înainte de a face asemenea afirmații care nu au nicio legătură cu realitatea. Nici pomeneală de așa ceva 😤

Vreme de câțiva ani, cealaltă asociație menționată de dânsul, se “ocupa” de familia de la #CasaNr3 si tot ce au putut “realiza” ați putut vedea in imaginile postate cand am ajuns acolo să cunosc fetele și să văd dacă și cum le putem ajuta.

NU NE-A CHEMAT NIMENI IN AJUTOR!

Eu am fost cel care a luat legătura cu asociația respectivă și m-am oferit să ajut, contrariat de faptul că nu vedeam niciun rezultat concret: situația familiei era aceeași de la o lună la alta, nu se observa nicio îmbunătățire – locuiau în același grajd.

Cazul a fost preluat de noi și a fost finalizat in cel mai scurt timp posibil, cu toate piedicile peste care am dat, inclusiv restricțiile impuse din cauza pandemiei Covid 19; piedici despre care am ales să nu vorbesc. Însă, dacă cineva din anturajul partidului sau al asociației respective dorește, pot veni cu mai multe amănunte.
Nu înțeleg cum, peste noapte, un proiect eșuat sau cel puțin blocat al lor, devine o mare realizare pt un partid politic, fără nicio implicare din partea lor! Cum este posibil SA ITI BATI EFECTIV JOC MUNCA UNEI ECHIPE de peste 1200 persoane, neavând nicio implicare sau asociere cu vreun partid politic. Cum să îți însușești munca lor? Cum poți asta?!

Mi-au ajuns multe mizerii la urechi. Nu degeaba punctez de fiecare data când am ocazia, că sunt APOLITIC, că nu mă interesează să ader la vreo formațiune politică, oricât de nouă sau de curată ar părea.

Mă dezic total de asemenea practici care nu îmi fac cinste nici mie, nici miilor de oameni care mă susțin in acțiunile umanitare din Romania. Si tocmai de aceea, constat cu dezgust cum acești oameni, încearcă să se ridice, să mai câştige câteva voturi lăudându-se cu munca altora. Realizările echipei mele se datorează in primul rând DIASPOREI care a înțeles că nu poate fi indiferentă la nevoile unor familii in impas! Cu ajutorul DIASPOREI am ridicat până acum cele 3 case; mii de cetățeni români stabiliți prin alte țări, din puținul lor, s-au mobilizat exemplar de fiecare dată când a fost nevoie. Tot astfel, a fost posibilă și campania noastră in sprijinul celor aflați in linia I, in lupta cu noul coronavirus, făcând posibile achiziționarea de materiale de protecție pt personalul medical din 15 spitale si 4 servicii de ambulanță. Și aș mai putea enumera zeci de alte acțiuni ce implică mii de oameni care au dăruit si alte mii care au primit ajutorul. Mi-aș dori din suflet să înțelegeți și să nu mai procedați in acest fel, însă, sunt sigur că nu va fi deloc așa.

Iar în încheiere, dacă există vreun motiv pentru care aș alege să plec înapoi in Anglia…asta e: clasa noastră politică! Mizeria, hoția si nesimțirea celor care vor să conducă țara! Iar dacă şi voi sunteți de aceiaşi părere va rog sa dați un simplu SHARE/DISTRIBUIRE să ajungă la toți oamenii din politică care cred ca incă mai funcționează astfel de practici. “

Revolta internauților a strâns mii de reacții de apreciere pentru cei de la “Marius si prietenii” (detalii aici) și, în același timp, a dat naștere unui val de reproșuri în mediul virtual la adresa lui Adrian Țuțuianu și încercării acestuia de a câștiga capital politic.

Fotocaptură pagină facebook A.Ț (locul de unde a dispărut postarea)

N.R. Adrian Țuțuianu se dovedește, o dată în plus, un politician capabilă să mistifice realitatea fără scrupule, însușindu-și meritele altora, pentru beneficiul personal.

Dacă ar avea o fărâmă de demnitate, dl. Adrian Țuțuianu, SENATOR în SENATUL ROMÂNIEI, și-ar prezenta public scuzele pentru fapta incalificabilă și ar demisiona din toate funcțiile deținute. Însă ar fi prea mult, probabil, să ne așteptăm la așa ceva din partea unui politician care mânuiește cu atâta detașare dezinformarea și mistificarea, ca arme politice!

Banner

Ultimele stiri din Opinii

Go to Top