fbpx

Platformă de știri și opinii

Erasmus Digital Open Day, la Universitatea „Valahia” din Târgoviște, la 20 de ani de Erasmus. Participă și tu!

in Actualitate by
Banner

Se împlinesc 20 de ani de când Universitatea “Valahia” din Târgoviște s-a alăturat instituțiilor de învățământ superior care au introdus programele Erasmus în oferta educațională.

Cu această ocazie, va avea loc evenimentul Erasmus Digital Open Day, o întâlnire online cu toți cei care își doresc să afle mai multe informații despre mobilitățile Erasmus.

Nu mai puțin de 300 de burse de studiu  Erasmus Plus sunt puse la dispoziția studenților, masteranzilor și doctoranzilor Universității “Valahia” anul acesta.

Comunicat de presă

Biroul Erasmus al Universității „Valahia” din Târgoviște îi invită pe toți cei interesați de programul Erasmus Plus să participe la evenimentul Erasmus Digital Open Day, care se va desfășura în ziua de miercuri, 10 iunie 2020, între orele 10 și 12, prin utilizarea platformei Zoom (meeting ID: 854 5495 6743, parola: 147635) sau a platformei Microsoft Teams.

Evenimentul își propune să-i familiarizeze pe studenții de la toate programele de licență, masterat și doctorat ale universității cu obiectivele programului Erasmus Plus, oportunitățile pe care le oferă acesta, modalitatea facilă în care pot obține statutul de student Erasmus Plus, durata mobilității la universitatea parteneră din străinătate, detaliile competiției și cu toate acele aspecte care fac din participarea la acest program o șansă unică de dezvoltare intelectuală, interculturală, socială și a abilităților lingvistice, cu consecințe pozitive pentru progresul în carieră pe termen lung.

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de când Universitatea „Valahia” din Târgoviște beneficiază de aportul substanțial al programului Erasmus și și-a propus să marcheze acest eveniment în primul rând printr-o oferă de studii foarte generoasă de 300 de burse Erasmus Plus, derulate prin parteneriate cu nu mai puțin de 54 de universități importante din 12 state europene.

Informații suplimentare pot fi obținute prin consultarea paginii dedicate de pe website-ul Universității „Valahia” din Târgoviște, la adresa https://www.valahia.ro/en/international-relations/357-erasmus, de la Biroul Erasmus al Universității „Valahia” din Târgoviște, email: relint@valahia.ro, tel/fax: +40 245 211 809.

Prof. univ. dr. habil. Silviu Miloiu
Prorector pentru Dezvoltare Instituțională și Relații Internaționale
Universitatea „Valahia” din Târgoviște

Sursa: Universitatea “Valahia” din Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top