fbpx

Platformă de știri și opinii

Prof. Sorin Ion, mesaj emoționant de Ziua Învățătorului

in Actualitate by
Banner

Vineri, 5 iunie 2020, în ziua în care sunt sărbătoriți învățătorii, cei care au grijă ca cei mici să pornească în viață cu siguranță și cu bogate cunoștințe și deprinderi, prof. Sorin Ion, inspector școlar general al IȘJ Dâmbovița, a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

“Astăzi, la prima oră a dimineții, am primit de la o mămică un mesaj din care citez:
<<Învățătoarea puștiului meu ne-a fost alături într-un mod minunat, în această perioadă. A fost, în unele zile, unica fărâmă de normalitate, pentru familiile noastre. A desenat, a cântat și a dansat cu cei mici, i-a îndemnat să vadă filme emoționante, pe care ne-a invitat și pe noi, părinții, să le discutăm împreună, la un ceai on-line. Din prima zi, când s-au închis școlile și până astăzi, ne-a ajutat sa zâmbim și ne-a dat siguranța că cei mici nu vor ramâne în urmă, ci, din contră, vor avea ocazia sa învețe lucruri minunate, despre a fi om, în afara programei școlare…>>
Ce urări să mai adaug eu pentru colegii mei? Poate doar că mă simt tare mândru că sunt și eu o mică parte din lumea lor.”, a transmis prof. Sorin Ion.

Sursa: Facebook Sorin Ion 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top