fbpx

Platformă de știri și opinii

Valea Lungă: Bărbat de 31de ani decedat, după ce a dat foc casei în care locuia

in Actualitate by
Banner

O adevărata tragedie s-a produs la primele ore ale dimineții de luni, 1 iunie, în comuna Valea Lungă. Un bărbat de 31 de ani a murit într-un incendiu, produs la o casă de pe raza satului Gheboasa. Pompierii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze.

S-a dat alarma înca de la primele ore ale dimineții de 1 iunie, în satul Gheboasa, din comuna dâmbovițeană Valea Lungă. Un localnic a sunat la 112 să anunțe că locuința unui vecin este cuprinsă de flacări. La locul incendiului au sosit cei de la ISU Dâmbovița, detașamentul Moreni, dar aceștia nu au mai putut să facă mare lucru. Locuința era aproape mistuita de foc la momentul sosirii acestora.

Imagine

Dupa stingerea flăcărilor, pompierii aveau să facă și o descoperire tulburătoare. În casă se afla și corpul neînsuflețit al unui bărbat de 31 de ani. Se pare că este vorba de proprietarul gospodăriei. Mai mult chiar, spun pompierii dâmbovițeni, se pare ca a fost vorba de o autoincenidere a locuinței. Cu alte cuvinte, bărbatul a dat foc casei în care locuia, decedând ulterior înăuntru.

Focul a mistuit aproape tot din locuință, acoperiș, materiale combustibile din interior, totul pe o suprafață de aproximativ 80 de mp. Corpul carbonizat a fost preluat de IML Dâmbovița. Se va stabili, în urma cercetărilor, dacă barbatul a murit cabonizat sau a fost vorba de o intoxicare cu fum.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top