fbpx

Platformă de știri și opinii

Accident

Dâmbovița 31 mai: Val de accidente. O femeie a decedat, la Lungulețu. Motociclist rănit, la Bujoreanca

in Actualitate by
Banner

Un adevărat val de accidente s-a produs dumică seara, 31 mai, în județul Dâmbovița. O femeie de 85 de ani a decedat, după ce a fost lovită mortal, de o mașină, chiar în curtea casei sale de la Lugulețu. Un motociclist a fost deasemenea rănit, într-un accident ce a avut loc pe raza localitații Bujoreanca.

O adevărată tragedie s-a produs la Lungulețu.Teribilul incident a avut loc la orele serii în satul Colțu Morii, din comuna dâmbovițană Lungulețu. Conform polițiștilor de la IPJ Dâmbovița, un autoturism a părasit partea carosabilă si a pătruns în curtea unui imobil, lovind o femeie.

Ambulanta

Este vorba de o bătrână de 85 de ani, ce se afla în curtea casei. Femeia a decedat, pe loc, în urma impactului. Conform primelor informații soferul masinii nu a  viteza la conditiile de drum în curbă scapând autoturismul de sub control. Mașina nu s-a oprit decât în zidul de beton al unei gospodării, pe traseu lovind mortal o femeie.

La fața locului intervin si cei de la ISU Dâmbovița cu o ambulanță SMURD dar și un echipaj de la SAJ Dâmbovița. Se pare ca este vorba și de o a doua persoana rănită, aflată în mașina ce a produs tragedia.

La locul accidentulului se desfășoară cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului.

Accident Fieni

Bujoreanca: Conform informatiilor furnizate de polițistii de la IPJ Dâmbovița, o coliziune într doua motociclete a avut loc pe raza localitații la orele serii. O persoană a fost ranită si a fost transportată de urgență la spital.Cauza producerii accidentului o reprezintă nepăstrarea distanței regulamentare în mers. La acesta ora se desfăsoară cercetări pentru stabilirea cu excatitate a cauzelor producerii accidentului.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top