fbpx

Platformă de știri și opinii

Accident

Fierbinți-Șelaru: Bărbat accidentat după ce a intrat cu mașina într-un copac

in Actualitate by
Banner

Un dâmbovițean a fost rănit după ce a intrat cu mașina, pe care o conducea, într-un copac aflat la marginea drumului. Accidentul s-a produs pe un drum județean din Dâmbovița, pe raza comunei Șelaru, în dimineața zilei de 29 mai.

Accident Fieni

Accidentul a avut loc pe drumul județean 503, pe segmentul aflat pe raza localității Fierbinți, comuna Șelaru. Conform polițiștilor dâmbovițeni, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, un autoturism a părăsit partea carosabilă. Conducătorul autoturismului a fost accidentat.

„Partea carosabilă” este un drum de pământ iar autoturismul se pare că, după ce a iesit de pe drum, a intrat într-un copac, aflat la marginea drumului, impactul fiind extrem de violent. Șoferul autoturismului, ce se afla singur în mașină, un bărbat de aproximativ 65 de ani din Dâmbovița, a fost destul de serios accidentat în urma impactului, acesta fiind preluat de o ambulanță si transportat la spitalul de urgență din Târgoviște.

În urma impactului și autoturismul a fost grav avariat. La fața locului se desfășoară cercetări, pentru a fi stabilite cauzele accidentului, au informat cei de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top