fbpx

Platformă de știri și opinii

Răzvad, DN 72: Tamponare spectaculoasă între un tir și două autoturisme

in Actualitate by
Banner

Un accident spectaculos  avut loc în dimineața zilei de joi, 28 mai, la Nisipuri, pe DN 72,în județul Dâmbovița. Într-o intersecție aglomerată, un tir a intrat în plin într-un autoturism ce, la rândul său, a fost împins în altul. Din fericire, datorită vitezei reduse cu care rulau mașinile, nu au fost înregistrate victime.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița, accidentul a avut loc în dimineață zilei de 28 mai, la Răzvad,în intersecția dintre Nisipuri și Săcuieni (zona Nisipuri), de pe DN 72. Conform polițiștilor, cauza producerii accidentului, ce va fi protocolat ca tamponare, este neacordarea de prioritate. De care se face vinovat șoferul tir-ului.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, postate pe o rețea de socializare de un post local de televiziune, se vede că tir-ul intră practic direct într-un autoturism, lovind lateral mașina, în dreptul șoferului. Autoturismul lovit este împins într-o altă mașină, ce se afla în așteptare, în intersecția foarte aglomerată.

Imagine

Practic, pentru că tirul abia se pusese în mișcare, în momentul impactului, accidentul nu a avut urmări grave, fiind înregistrate doar pagube materiale.

La locul accidentului au intervenit și pompierii de la ISU Dâmbovița, prin detașamentul Târgoviște, cu 1 ASAS și un echipaj de descarcerare. Două echipaje de ambulanță, de la SAJ Dâmbovița, au sosit la locul accidentului.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top