fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovițean găsit decedat pe munte, în Bucegi. Plecase cu o turmă de animale spre o stână

in Actualitate by
Banner

Un dâmbovițean de 55 de ani a fost găsit mort în Bucegi, în apropiere de muntele Tătaru. Bărbatul plecase de acasă cu o turmă de animale spre o stână din zonă, dar nu a mai ajuns la destinație.

După două zile de căutări, în care au fost implicați și salvamontiștii, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit astăzi în zona montană.

Imagine

Foto-stâna veche Muntele Tătaru (masivul Bucegi)

În data de 26 mai polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, județul Dâmbovița, au fost sesizați de o femeie , că un bărbat de 55 de ani, din localitatea Brănești, județul Dâmbovița, a plecat cu o turmă de animale spre o stână aflată pe muntele Tătaru din masivul Bucegi, dar că nu a mai ajuns la destinație.

Stâna Muntele Tătaru, Bucegi

În aceeași zi au fost alertați și salvamontiștii Dâmbovițeni, Dispeceratul Național Salvamont precizând ca a fost primit un apel de urgență din Dâmbovița în acea zi.

După două zile de căutări, la care au participat și rude ale bărbatului, dar și salvamontiști, acesta a fost găsit decedat, în zona montană dâmbovițeană. Conform celor declarate de polițiștii de la IPJ Dâmbovița, „la o primă examinare, corpul neînsuflețit nu prezintă urme vizibile de violență”.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând sa se stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului, au precizat cei de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top