fbpx

Platformă de știri și opinii

S-a redeschis Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița. Primii cititori au fost premiați

in Actualitate/Educație by
Banner

Luni, 25 mai 2020, Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița a reluat  programul cu publicul.
Astfel, în această primă fază a reluării activității, este permis doar împrumutul de publicații de la Sediul central, Sediul Filialei pentru Copii și Sediul Filialei de Carte în Limbi Străine.

Au existat încă de la primele ore ale zilei cititori care și-au exprimat dorința de a împrumuta cărți, astfel că cei mai harnici dintre aceștia au fost premiați de către bibliotecarii instituției cu volume inspirate.

Nu uitați că trebuie să respectat câteva reguli la intrarea în bibliotecă:

1. Obligativitatea de a purta masca de protecție care să acopere complet nasul și gura;

2. Dezinfectarea mâinilor la intrarea în instituție;

3. Respectarea distanțării fizice, minim 2 m;

4. Efectuarea unui triaj observațional de către personalul instituției, nepermițându-se accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);

5. Termometrizarea noncontact a utilizatorilor. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în incinta clădirii.

De asemenea, vă reamintim că accesul în secțiile de împrumut este permis în limita unei singure persoane sau maximum două persoane atunci când este vorba despre copiii însoțiți de părinți.

Totodată, nu este permis accesul liber la raft, astfel că bibliotecarul va căuta și va furniza documentul pe care l-ați solicitat.

Dacă doriți ca timpul de așteptare să fie redus, Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița vă recomandă să consultați catalogul electronic al bibliotecii de pe site-ul instituției și rezervarea online a publicațiilor dorite la următoarele adrese de email, în funcție de domeniul în care se încadrează publicația: imprumut@bjdb.ro; cartestraina@bjdb.ro; tehnica@bjdb.ro; copii@bjdb.ro. Rezervarea se poate face și telefonic la: 0732100453 (Secția Împrumut Carte Adulți), 0372740621 (Filiala Carte în limbi străine); 0245/634112 (Filiala Carte pentru copii). Personalul bibliotecii vă va informa dacă publicațiile sunt disponibile și vă vor programa într-un interval orar pentru a veni să le ridicați. Programul special pentru această perioadă este de Luni până Vineri, de la orele 8.00-16.00.

Sursa: Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top